De basis voor analytics

Zonder goede datacentrische (storage) architectuur geen goede analytics

Een goede data (storage) architectuur is de basis voor analytics. Uw organisatie creëert en verzamelt meer gegevens dan ooit tevoren. Analytics op deze data biedt ongekende mogelijkheden om marktinzichten te verkrijgen en revolutionaire zakelijke beslissingen te nemen. Maar om die mogelijkheden te benutten, moet uw data architectuur wel goed worden geregeld voordat u de data kunt analyseren.

Ontsluit de waarde van uw bedrijfsgegevens

Hoewel uw organisatie terabytes aan data genereert en verzamelt, verdampt de waarde daarvan wanneer het verspreid raakt over verschillende systemen en silo’s. Wilt u deze waarde ontsluiten, dan structureert u uw gegevens zodanig dat ze eenvoudig benaderd en gecentraliseerd kunnen worden voor analysedoeleinden.

Onze aanpak – datacentrische (storage) architectuur als basis voor analytics

Samen met u brengen de experts van TTNL in kaart welke data u genereert en verzamelt, en waar u het momenteel opslaat (als u dat doet). Zodra we uw zakelijke doelen en ambities helder voor ogen hebben, kijken we welke inzichten u helpen uw doelstellingen te behalen en zorgen we voor een goede basis voor analytics!

De datacentrische (storage) architectuur die we tot slot ontwerpen, biedt u zowel maximaal waar voor uw geld, als directe toegang tot gegevens voor analyse en besluitvorming. Dat kan een splinternieuwe on-premise oplossing zijn, een herconfiguratie van uw bestaande architectuur, opslag- en analytics-capaciteit in de cloud, of een combinatie van deze elementen. Met meer dan 2 decennia ervaring en een internationaal team van specialisten, bieden we onze klanten al vele jaren betrouwbare adviezen, oplossingen en diensten. Hierdoor hebben we diepe kennis opgebouwd van datacentrische architecturen, dataprotectie en beveiliging, maar ook inzicht in hoe organisaties waarde kunnen halen uit die enorme, almaar groeiende hoeveelheid data.

Maak gerust een afspraak met onze experts om het maximale uit uw data te halen! We komen graag met u in contact!

Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!