Hybride Infrastructuur

Hoe toekomstvast is uw huidige infrastructuur?

Een goede hybride infrastructuur moet voldoende prestaties, flexibiliteit en beschikbaarheid bieden. Alleen daarmee kunt u efficiencywinsten boeken.

Worstel niet langer door en haal meer waarde uit uw data!

Beheerorganisaties worstelen soms jaren met het in de lucht houden van verouderde systemen, applicaties en data-infrastructuren. Een server en storage infrastructuur die klaar is voor de wereld van Enterprise Hybride IT, ondersteunt de bedrijfsdoelstellingen, is uitermate flexibel en schaalbaar. Maar hij moet ook de juiste prestaties bieden om de business daadwerkelijk van een goede dienst te voorzien. Kortom: IT die betrouwbaar is!

Bij ons bent u aan het juiste adres. TTNL is expert in het aanbrengen van orde in een chaotische omgeving, in het vernieuwen van bestaande infrastructuren, verhogen van performance, beschikbaarheid en het ‘cloud ready’ dan wel ‘cloud enabled’ maken van data-architecturen.

Samen met u scheppen we orde waar deze dreigt te verdwijnen, reduceren we risico’s in deze spannende tijden en zorgen we ervoor dat uw IT-omgeving de organisatie en gebruikers nog beter gaat ondersteunen. We zorgen dat gegevens op de juiste plaats opgeslagen zijn, klaar voor gebruik wanneer u het nodig hebt, met de benodigde snelheid en beschikbaarheid en tegen de juiste kosten. En als u dat wilt, bieden we ook nog volledige ontzorging door middel van onze managed services.

Hoe dit in zijn werk gaat?

  • Allereerst leren wij uw organisatie, doelen, ambities en verplichtingen kennen.
  • Vervolgens brengen wij samen met u uw huidige omgeving en de daaraan gekoppelde bedrijfsprocessen zo gedetailleerd mogelijk in kaart.
  • Zodra wij weten waar alles is – en waar uw bedrijf naartoe wilt – kijken wij naar de beste oplossing voor uw organisatie die het beste aansluit bij uw behoeften.

Zoals u mag verwachten van een onafhankelijke dienstverlener, kijkt TTNL hierbij alleen naar de meest betrouwbare oplossingen en diensten van de belangrijkste leveranciers in de markt. We hebben sterke samenwerkingsverbanden met en veel expertise van producten en oplossingen van onder andere Cisco, IBM, Lenovo, Netapp, Nutanix, Pure Storage, VMware en Zerto.

Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Lees meer

Managed Services