Public Cloud

Wat kan de public cloud voor u betekenen?

Iedereen kijkt naar de cloud en naar de vraag of en wanneer de public cloud de juiste oplossing is en hoe controleerbaar deze is. Er zijn vele redenen om uw data naar de cloud te migreren: minder investeringsuitgaven, meer snelheid en flexibiliteit, een lagere TCO en een hogere benuttingsgraad van uw resources. Maar er zijn veel mogelijkheden en de ene organisatie is de andere niet. Het is belangrijk goed te bekijken welke opties er precies passen bij uw organisatie, zodat u het maximale voordeel kunt behalen.

Weet u waar al uw data zich bevindt?

TTNL heeft veel ervaring met het cloud enabled maken van IT omgevingen en weet welke data eenvoudig naar de (public) cloud verplaatst kan worden en welke data beter on premise kan blijven. Met de opmars van public clouddiensten en SaaS oplossingen als Salesforce, groeit het risico van shadow-IT met alle gevolgen van dien. Bij decentraal aangeschafte toepassingen in de public cloud is het soms onmogelijk om grip op alle data te houden. De public cloud is een mooie oplossing voor bijvoorbeeld tijdelijke projecten, specifieke puntoplossingen, projecten met veel pieken of uitwijk. Maar voor projecten met veel data is de public cloud vaak niet de meest kostenefficiënte oplossing. We zien in de praktijk dat de cloud voor grote bedrijven vaak minder interessant is dan voor kleine ondernemingen. Met grote hoeveelheden data kunnen de kosten flink oplopen waardoor de cloud helemaal geen goedkopere oplossing blijkt te zijn.

Hoe veilig is uw data in de cloud?

In de public cloud is het back-uppen van uw data niet altijd even goed geregeld. Het is ook niet altijd mogelijk om gewiste data terug te halen. Zaken die niet geheel onbelangrijk zijn, ook als het draait om GDPR.
De architectuur die TTNL voor u in kan richten zorgt voor een gedegen backup en recovery strategie en biedt de vrijheid om data te verplaatsen van en naar public cloud-omgevingen zoals Azure, Amazon en IBM Cloud, zonder beperkingen of lock-in.

TTNL helpt u graag bij de inrichting van uw datacenter en het bepalen van een goede data- en cloudstrategie.

Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!