Security

Hoe veilig is uw data?

De steeds maar toenemende waarde van data en de bedreigingen van vandaag de dag op het gebied van beveiliging zorgen ervoor dat IT security vaak hoog op de agenda staat. Het 100% zeker kunnen vertrouwen op en het veiliggesteld hebben van data en het voldoen aan wet- en regelgeving, is van groot belang voor elke organisatie.

Hoe veilig is uw data?

Om te weten te komen wat de juiste oplossing is voor uw organisatie, zal er goed gekeken moeten worden naar uw huidige infrastructuur. Welke data is er, waar staat het, van wie is het en hoe en wanneer wordt het benaderd? Hoe is uw data-infrastructuur ingericht en maakt u gebruik van de (hybride) cloud? Is deze ingericht in lijn met de gestelde eisen en doelstellingen op het gebied van robuustheid en beschikbaarheid in geval van calamiteiten? Al deze factoren en uw behoeften moeten inzichtelijk worden gemaakt om tot de passende oplossing te komen. Waar uw data ook staat, in de (hybrid) cloud of on-premise, het dient altijd veilig beschikbaar te zijn voor gebruikers.

Beveiliging van de verwerking conform artikel 32 van de AVG

Zoals artikel 32.1 van de AVG wetgeving aangeeft zijn organisaties verantwoordelijk voor het treffen van zowel organisatorische- als technische maatregelen om de beveiliging van persoonsgegevens permanent te kunnen garanderen. TTNL helpt u graag aan de bijpassende oplossing voor uw gegevensbescherming, op basis van bewezen dataprotectie-technologieën. Wij helpen u bij het verlagen van risico’s op beveiligingsincidenten en datalekken en het minimaliseren van eventuele gevolgen. Denk hierbij aan het versleutelen van persoonsgegevens tot de betrouwbaarheid van uw verwerkingssystemen. Maar niet alleen dataprotectie, ook backup en recovery worden meegenomen in onze aanpak, zodat gegevens hersteld en teruggezet kunnen worden wanneer deze om welke reden dan ook niet meer beschikbaar zijn, of verloren of beschadigd zijn geraakt. U kunt er zelfs voor kiezen om TTNL deze zware verantwoordelijkheid volledig op zich te laten nemen, met behulp van het managed services-aanbod.

Ontzorging naar wens

Met de juiste security-aanpak maakt u zich nooit meer druk om de veiligheid van uw data. Dataprotectie en informatiebeveiliging zijn het DNA van TTNL en we helpen u graag dit volledig uit te tekenen. Wij kunnen u helpen het op gezette tijdstippen monitoren, testen, beoordelen, evalueren en eventueel upgraden van uw systemen om daarmee de veiligheid van uw data en datacenter te garanderen.

Maak vandaag nog een afspraak met onze security experts!

Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Lees meer

Managed Services