Actueel

25 jaar Tectrade - een kwart eeuw datamanagement

Tectrade 25 jaar

 

25 jaar geleden opende Nicolai Kippersluis CEO en Founder van Tectrade de deuren van het kantoor in Zeist. Het bedrijf heeft door de jaren heen een enorm groei en transitie doorgemaakt en zich uiteindelijk begin 2015 in het huidige pand aan de oude haven van Culemborg gevestigd.

Een kwart eeuw datamanagement

“Waar we ooit begonnen zijn als leverancier van IBM AS400 en Mainframe oplossingen is Tectrade inmiddels doorgegroeid naar een multi-vendor partner die gespecialiseerd is in IT-virtualisatie en datamanagement” aldus Kippersluis. “Met het huidige productportfolio zijn we in staat om complexe IT-vraagstukken te beantwoorden. Hierbij spelen kostenbesparing, het vereenvoudigen en het moderniseren van de IT-Infrastructuur een belangrijke rol. 25 Jaar ervaring met het optimaliseren van datamanagement zorgt ervoor dat wij een vertrouwde partner zijn bij de nu spelende Hybride Cloud vragen.

Duidelijke visie op toekomstige datacenter en de reis naar de Enterprise Hybride Cloud

Veel organisaties overwegen een overstap naar de cloud en wij helpen ze bij een goede voorbereiding op deze reis. Tectrade heeft een duidelijke visie over het toekomstige datacenter waarbij IT echt als accelerator voor de business kan dienen. Naast kennis van complexe dataomgevingen en de business is een goede relatie met onze klanten enorm belangrijk. We werken bij onze klanten met vaste teams van experts voor maximale ontzorging.

Al 25 jaar een organisch groeiende organisatie

Inmiddels werken er zo’n 35 enthousiaste specialisten bij Tectrade. Onze eigen expertise in combinatie met het uitgebreide netwerk van gespecialiseeerde partners zorgt ervoor dat we een totaaloplossing kunnen bieden waarbij we geen enkele uitdaging uit de weg gaan. En die drive zorgt ervoor dat wij al 25 jaar een gezonde organisch groeiende organisatie zijn in een roerige IT markt”.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!