Actueel

Opslag-contract 50 miljoen bij fiscus bij ROAD Belastingdienst Storage

i³ groep, Tectrade en Misco winnen opslag-contract 50 miljoen bij fiscus bij ROAD Belastingdienst Storage

De derde Road (Rijksoverheid Aanbesteding Datacenters)-aanbesteding, ROAD Belastingdienst Storage, is definitief gegund aan ict-dienstverlener i³ groep met onderaannemers Tectrade en Misco Solutions. De aanbesteding is in tegenstelling tot de twee vorige aanbestedingen, waar i³ groep gedeeld mantelhouder was, opgezet als zogenaamd “Single Sourcing” contract waardoor i³ groep als Single Point of Coördination voor de Belastingdienst fungeert. Het nieuwe contract heeft een duur van drie jaar, met een optie voor één jaar verlenging en een door IUC-Noord geïndiceerde waarde van naar verwachting 50 miljoen euro.

Strategische samenwerking Tectrade en i³ groep

Tectrade en i³ groep zijn in juni 2015 een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van IBM Systems & Storage om klanten optimaal te ondersteunen. De diepgaande kennis en expertise die i³ groep en Tectrade samen kunnen bieden op het gebied van IBM, is ongekend in de markt en heeft dan ook zeker bijgedragen in het winnen van deze aanbesteding. Lees hier het volledige bericht.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!