Actueel

Pure Storage samen met TTNL aanwezig op (uitgestelde) NLVMUG UserCon 2020

De NLVMUG UserCon 2020 zou plaatsvinden op 19 maart 2020 maar is in verband met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus uitgesteld. Wij houden u op de hoogte.

Werk je dagelijks met de producten en oplossingen van VMware en heb je hebt zelf best practices en expertise maar soms ook behoefte aan advies en gedachtewisseling? Dan ben je bij de NLVMUG op het juiste adres. De VMware Usergroup Nederland (NLVMUG) organiseert jaarlijks de Nederlandse gebruikersdag en Tectrade en Pure Storage zijn hierbij aanwezig!

Pure1® VM Analytics: The Smartest Way to Manage Data Storage

Robin van Schaik, Systems Engineer bij Pure Storage informeert de bezoekers over: Pure1® VM Analytics: The Smartest Way to Manage Data Storage
Hij zoomt in op het identificeren van knelpunten in de infrastructuur. Pure1® VM Analytics gaat veel verder dan het beheren van uw storage omgeving, u krijgt controle en in dept end-to-end informatie waarmee u een enorme performance verbetering van uw gehele infrastructuur kunt realiseren.

  • Voorspellende analyses en proactief support door Pure1’s AI en machine learning-engine
  • Volledige zichtbaarheid van uw array, VM’s, volumes, hosts en gegevensopslag via de mobiele app, waar u ook bent
  • Snellere probleemoplossing en oplossingstijd met full-stack prestatieanalyses

TTNL Pure Storage Elite Partner

Kom ook en laat u informeren over de mogelijkheden en het gebruiksgemak!

Wilt u eens van gedachten wisselen over uw Storage of VMware omgeving? Mail naar info@ttnl.nl of bel voor een afspraak via 0345-547045, onze specialisten denken graag met u mee!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!