Actueel

Resultaten IBM i Marketplace Survey bekend

HelpSystems presenteert de jaarlijkse resulaten van IBM i Marketplace Survey

 

Voor het vijfde jaar op rij presenteert onze IBM i software partner HelpSystems de resulaten van hun IBM i Marketplace Survey. HelpSystems staat bekend als ’s werelds grootste onafhankelijke IBM i Software vendor ter wereld en heeft, net als Tectrade jarenlange ervaring op het gebied van oplossingen rondom IBM i (AS/400)

Het onderzoek brengt goed in kaart hoe organisaties het IBM i-platform inzetten en geeft inzicht in de toekomst van deze vertrouwde technologie. Onderzoeken uit voorgaande jaren hebben al tot geleid tot veel gespreksstof binnen de IBM i community.

2018 was een ‘groot’ jaar voor het platform dat in juni zijn 30-jarig jubileum vierde  met goede herinneringen aan het verleden en een blik op de toekomst door de lancering van Power9.

Dit jaar hebben meer dan 750 mensen wereldwijd deelgenomen aan de enquête. HelpSystems, hoopt dat de informatie interessant en nuttig zal zult vinden als u uw eigen IT-projecten evalueert.

Natuurlijk denken wij graag met u mee over de mogelijkheden en inzet van IBM i en de bijbehorende monitoring en security software van HelpSystems binnen uw organisatie!2019 IBM i marketplace survey

Lees nu het volledige rapport: 2019-ibmi-marketplace-survey

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!