Actueel

Tectrade is nu TTNL

To The Next Level!

De bedrijfsnaam Tectrade is bijna dertig jaar geleden bedacht maar gaf niet meer zo goed weer waar wij voor staan. Daarom is de naam Tectrade per 1 oktober 2020 naar TTNL gewijzigd, Take IT To The Next Level!

Toen we in 1993 begonnen lag de focus op datacenter IT-technologie en op het zo economisch mogelijk verzorgen van deze apparatuur, al dan niet middels operationele leaseconstructies. De focus is in de loop van de jaren verschoven naar een virtueel datacenter en deze focus is inmiddels uitgebreid naar het optimaliseren van Hybride MultiCloud omgevingen. Dit brengt ons To the Next Level: datamanagement in de Hybride MultiCloud. Onze oplossingen zijn geënt op het optimaal benutten van cloudfunctionaliteit en -mogelijkheden, waaronder ook van Capex naar Opex, maar wel op een verantwoorde, veilige, gecontroleerde en economische manier. Samen met ons team van enthousiaste specialisten, onze partners en vendoren brengen we uw data naar een hoger niveau!

Take IT To the Next Level magazine

Met de annoncering van onze nieuwe bedrijfsnaam hebben we nog een primeur voor u: TTNL Magazine!

Een magazine over datamanagement in de Hybride Multicloud met inspirerende interviews en blogartikelen. Wij zijn er trots op dat we de ideeën en visies van zoveel grote IT-technologiebedrijven mogen bundelen in deze speciale uitgave.

TTNL Magazine

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!