Actueel

TTNL en Cloudian bieden de oplossing voor het archiveren van grote hoeveelheden data

Vendor Neutral Archive

De extreme groei van ongestructureerde data zorgt voor grote uitdagingen bij IT-afdelingen. Vaak zijn, naast snelle beschikbaarheid en performance garanties, ook het verlagen van kosten voor het archiveren van grote hoeveelheden data uitdagingen waar organisaties tegenaan lopen.

Steeds meer organisaties zoals bijvoorbeeld in de media- en entertainmentwereld, overheid- en zorginstellingen hebben te maken met een enorme groei van data. Wij kunnen helpen om deze op een kostenefficiëntere manier op te slaan maar wel beschikbaar en vindbaar houden, met een op objectstorage gebaseerd Vendor Neutral Archive.

‘De schaalbare, veilige en kostenefficiënte opslagtechnologie van Cloudian sluit perfect aan op onze visie op het gebied van datamanagement’ aldus Nicolai Kippersluis, CEO en Founder van TTNL.

De oplossing voor het archiveren van grote hoeveelheden data

Door de data via een centrale informatielaag cross-platform te managen, ongeacht het type van de onderliggende storage, hou je grip en controle over je data en de datastromen. Datamanagement wordt hiermee een stuk eenvoudiger waardoor u zowel op storage- als op beheerskosten kunt besparen!

Jacco van Achterberg, VP EMEA bij Cloudian: ‘Cloudian heeft een enorme groeiambitie waardoor we blij zijn met het partnership met TTNL, een partner met veel ervaring en expertise met het inrichten en managen van grote dataomgevingen met nieuwe maar betrouwbare technologieën zoals wij bieden’.

 

 

Cloudian voor het archiveren van grote hoeveelheden data

Lees meer over de opslag van grote hoeveelheden data:

TCO Report: Tape vs. Object Storage

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!