Actueel

Tectrade met Active Archive aanwezig op Zorg & ICT 2018

Active Archive is de oplossing voor (zorg)organisaties met enorme grote hoeveelheden data

Snelle toegang tot de juiste informatie is in de Zorgsector vaak letterlijk van levensbelang. Met de digitalisering van de gezondheidszorg, de invoering van nieuwe zorgsystemen en beeldverwerkingssystemen groeit de hoeveelheid digitale data enorm. Deze gigantische hoeveelheden van terabytes aan data vereisen goed datamanagement.

Kosten besparen en efficiency verhogen dankzij Active Archive

Tectrade legt tijdens de beurs en gedurende een presentatie uit wat de voordelen van een Active Archive omgeving zijn voor de grote datastorage omgevingen binnen de Zorg. Derk-Jan Boon, Chief Innovation Officer bij Tectrade: ‘Tectrade heeft enorm veel ervaring met complexe en kritische dataomgevingen. Vaak zijn naast snelle beschikbaarheid van data ook het verlagen van kosten door bijvoorbeeld archivering uitdagingen waar organisaties tegenaanlopen. Neem de Zorginstellingen, zij moeten bepaalde data tot wel 100 jaar (!) archiveren terwijl de gegevens niet of nauwelijks gebruikt worden. Deze data wil je op een kostenefficiëntere manier opslaan maar wel beschikbaar en vindbaar houden, hetgeen perfect mogelijk is met Active Archive. Doordat je zicht blijft houden over de data en de datastromen is de data goed te beveiligen en eenvoudiger aan te passen bij nieuwe wet- en regelgeving zoals met GDPR, een bijkomend voordeel van deze oplossing’.

Presentatie over het voordeel van effectieve datastorage

Dinsdag 17 april om 13.00 uur legt Derk-Jan Boon in Theater 3 tijdens zijn sessie uit hoe grote hoeveelheden data, afkomstig van diverse devices, clients, of endpoints, zoals pc’s, smartphones maar bijvoorbeeld ook beelddata van scans efficiënt en kosteneffectief kunnen worden opgeslagen en gearchiveerd.

U bent natuurlijk ook van harte welkom op onze stand 01-C045 waar we u graag meer vertellen over deze en andere oplossingen voor optimaal datamanagement voor uw organisatie. U kunt zich hier eenvoudig inschrijven voor de presentatie (u krijgt hiermee automatisch gratis toegang tot de beurs).

Op onze stand treft u naast onze eigen specialisten ook enkele specialisten en informatie aan van Strongbox, Cloudian, Spectralogic, MSO en MK2.

Via de website van Zorg & ICT krijgt u meer informatie over de beurs en het volledige programma en kunt zich ook registreren voor toegang.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!