Actueel

Tectrade platinum sponsor GSE NL NatConf18

Digital Transformation

De GSE-NL Nationale Conferentie is een jaarlijks terugkerend evenement van, voor en door de IBM gebruikerscommunity. Dit jaar is het thema van de Nationale Conferentie ‘Digital Disruption’.

De keynote sessies worden dit jaar verzorgd door het Solar Boat team van TU Delft, die met hun boot en een interactieve stand naar de NatConf komen. De tweede plenaire sessie betreft een presentatie van Joost Mulder over hoe ze bij de ABN AMRO hun development omgeving aan het moderniseren zijn met behulp van Compuware tools.

De internationale spreker dit jaar is Mike Perera, de wereldwijde IBM vice president Software, die de dag zal openen met zijn visie op mainframe modernisatie, Devops, API’s en alles wat daar mee te maken heeft. Daarnaast zijn er talloze breakout sessies met presentaties over o.a. Zowe, DevOps/Agile, zOSMF, Quantum Computing, Monitoring etc.

Het thema en bezoekersprofiel van de Nationale Conferentie sluit perfect aan bij de jarenlange ervaring en expertise van Tectrade met IBM omgevingen. Onze klanten hebben één ding gemeen, hun business draait om data. Wij adviseren en begeleiden onze nationale en internationale klanten in de transitie naar een hybride data omgeving.

Derk-Jan Boon, Chief Innovation Officer bij Tectrade is één van de sprekers op deze dag. Tijdens zijn presentatie ‘From Infrastructure to Cloud Strategy’ zal hij dieper ingaan over het belang en de totstandkoming van een goede cloudstrategie.

Communicatie en co-creatie spelen tegenwoordig een cruciale rol in het succesvol organiseren van complexe IT-omgevingen. GSE Nederland is er daarom op gericht om onderlinge kennisoverdracht onder leden te stimuleren en te faciliteren. Verrijk je expertise en schrijf u vandaag nog in zodat u verzekerd bent van een entreeticket!

NatConf17 – 15 november – 7.45-17.45 uur – Van der Valk Almere

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!