Actueel

TTNL uitgeroepen tot IBM Ecosystem Partner of the Year!

TTNL grote winnaar tijdens IBM’s Night of The Stars!

De IBM Ecosystem Partner of the Year Award is een Award waar geen genomineerden zijn maar slechts één winnaar, aldus Peter Zijlema, General Manager IBM Benelux.

‘TTNL is een IBM Platinum partner die al meer dan 25 jaar breed gecertificeerd is op zowel het hardware, software als services portfolio van IBM. Het afgelopen jaar heeft IBM met name op het gebied van software en hardware een enorme grote revenue groei gezien bij TTNL. Deze groei komt onder andere door specifiek innovatieve projecten rondom HANA op Power. IBM geeft aan dat TTNL veel heeft geïnvesteerd in het Managed Services Portfolio, de IBM Public Cloud en Red Hat oplossingen.

TTNL is een partner die vooruitstrevend in het ecosysteem samenwerkt en gericht actief teamt met andere IBM Partners in verschillende domeinen.’

Nicolai Kippersluis, Founder & CEO van TTNL: ‘We zijn enorm trots op deze Award, een mooie erkenning voor de samenwerking met IBM en een prachtige beloning voor de fantastische inzet van ons hele team!’

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!