Actueel

Tectrade wint Benelux Power Excellence Award 2016

Vakjury Common kiest voor ‘Fully Redundant Twin Datacenter’

Op 19 en 20 oktober jongstleden vond in Eindhoven het grootste jaarlijkse IBM i event van de Benelux plaats, Common Benelux. Het event heeft als doel het delen van kennis en ervaring over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ‘power systems’ en IBM i. De lezingen worden afgewisseld met workshops en netwerksessies.

Tijdens het event vinden ook de Benelux Power Excellence Awards plaats. IBM Businesspartners en klanten konden voorafgaand aan het event een praktijkcase indienen van een succesvolle innovatie toepassing van Power Systemen en/of het IBM i platform.

Benelux Power Excellence Award 2016 in de categorie Infrastructure & Security

Robert excellence

Tectrade’s winnende case is een toekomstbestendig, volledig gespiegeld twin datacenter bij een toonaangevende Nederlandse organisatie die internationaal actief is in de Foodbranche.

De geboden oplossing, een centraal opslagsysteem, 24×7 support en een nieuwe infrastuur voor de VMware omgeving geeft de klant een eenvoudig te beheren productie en DR omgeving. Grote voordelen zijn de aanzienlijke kostenbesparing door vereenvoudigd beheer (mankracht) maar ook een enorme besparing op replicatie software licenties. De nieuwe geconsolideerde oplossing is enorm betrouwbaar en een aanzienlijke verbetering van RTO en RPO.

Met ruim twee decennia ervaring op het gebied van IBM PowerSystems, is Tectrade IBM Business Partner of the Year, IBM Specialty Partner en Center of Technical Excellence. Onze PowerSystems specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van IBM i (voorheen AS/400), IBM AIX en Linux on Power. Wij bieden niet alleen uitgebreide design, implementatie, migratie en project diensten, maar ook educatie en support diensten.

Tectrade’s CEO Nicolai Kippersluis: ‘De laatste jaren hebben wij ons vizier gericht op een nieuwe boodschap rond en een focus op Enterprise Hybride IT. Naast de traditionele legacy oplossingen hebben we geïnvesteerd in de nieuwe oplossingsgebieden zoals cloud, analytics, security en commerce. Door onze nieuwe focus in combinatie met onze jarenlange en omvangrijke expertise is Tectrade in staat om klanten compleet te ontzorgen met betrekking tot hun IT infrastructuur.’

We zijn enorm trots op de award, het is een mooie erkenning voor onze jarenlange ervaring en inzet en een geweldige teamprestatie!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!