Actueel

Video: Denk goed na over de overstap naar de cloud (Dutch)

GSE NatConf 2017

Donderdag 16 november vond de Nationale Conferentie GSE conferentie 2017 plaats in Almere. GSE (Guide Share Europe) is de IBM mainframe gebruikersvereniging, een zelfstandige, non-profit associatie van bedrijven, organisaties en individuen die betrokken zijn bij ICT-oplossingen gebaseerd op IBM architecturen. De Nationale Conferentie is een jaarlijks terugkerend evenement van, voor en door de IBM gebruikerscommunity.

Denk goed na over de overstap naar de cloud

De keynotes door Frank van der Wal, Richard Gamblin, Peter Korsten (IBM) en Zoe Chilton (Red Bull Racing) in combinatie met een breed scala aan break-out sessies zorgden voor een interessant programma. Als platinum sponsor verzorgde Tectrade een break-out sessie tijdens het evenement. Derk-Jan Boon, Chief Innovation Officer van Tectrade nam de presentatie met de titel ‘To cloud or not to cloud’ voor zijn rekening.

‘To cloud or not to cloud’ heeft betrekking op de vragen waar veel organisaties mee worstelen. Iedereen kijkt naar de cloud maar is het altijd de juiste oplossing? Derk-Jan gaf specifiek voor deze traditionele doelgroep een presentatie over de stap naar cloud. Denk goed na voordat je cloud gaat gebruiken, beschouw zowel de voordelen als de nadelen. Het grootste risico is het ontstaan van twee gescheiden IT-omgevingen die beheer juist complex maken. Een van de mogelijke oplossingen is bijvoorbeeld een cloud on premise. Bekijk hier het interview:

More information

Do you have questions or would you like more information? Mail to info@ttnl.nl or call +31 (0)345 547040.

Or fill out our contactform.