Blog

Bent u ook klaar met storage?

Storage irritaties en systeemHeeft u genoeg van snel verouderende storage-systemen, van steeds nieuwe investeringen, datamigraties en softwarelicenties?

Maak een einde aan uw storage-irritaties!

Wist u dat veel mensen zich irreteren aan hun storage omgeving? Maar ook dat er voor elke storage-irritatie een remedie is?

De op all-flash gebasserde opslagoplossing van Pure Storage biedt de juiste beschikbaarheid en performance en past bovendien uitstekend in een hybride cloud omgeving.

Nooit meer downtime?

Pure Storage heeft haar systemen slim opgebouwd waardoor componenten los zijn te vervangen en te upgraden. Bovendien resulteert het gebruik van Pure Storage in ongeëvenaarde eenvoud in beheer. In combinatie met Evergreen Storage, het all-inclusive storage ownership van Pure Storage komt er eindelijk een einde aan de vele storage-irritaties.

Storage die nooit verouderd?

Dat klinkt veel organisaties vast goed in de oren. Evergreen Storage is een All-Inclusive Storage Ownership concept waarmee u de levenscyclus van uw storage verlengt en gegarandeerd up-to-date technologie en functionaliteit van uw storagesystemen krijgt. Zo wordt uw storage alleen maar beter als u er langer mee werkt. Bovendien profiteert u van alle bijkomende voordelen zoals: moeiteloze installatie en beheer, efficiënte dataopslag én een gecontroleerde, lagere TCO. Zo bent u écht klaar met storage en maakt u een einde aan uw storage-irritaties!

Meer weten over voorkomen van storage irritaties en het All- Inclusive Storage Ownership? Praat er eens over met TTNL via +31 (0)345 547040 of info@ttnl.nl.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!