Optimaal Cloudbeheer voor uw organisatie

De Cloud die bij u past

Er zijn talloze redenen om uw data naar de cloud te migreren: van minder investeringsuitgaven tot meer snelheid en flexibiliteit, een lagere TCO en een hogere benuttingsgraad van uw resources (mensen en schijfruimte). Maar daarbij zijn er zo veel mogelijkheden, dat het niet altijd duidelijk is hoe u uw cloudbeheer het beste kunt aanpakken. En is de cloud eigenlijk wel geschikt voor uw organisatie?

De cloud wordt opgehemeld als de ultieme verlossing voor bedrijven: eindelijk een omgeving die voordelig on-demand toegang tot opslag- en andere IT-faciliteiten biedt op het moment dat de omvang van uw bedrijfsgegevens de pan uitrijst. Maar de ene organisatie is de andere niet. Het is belangrijk goed te bekijken welke opties er precies passen bij uw organisatie, zodat u het maximale voordeel kunt behalen.

Cloud maximaal benutten met juiste cloudbeheer

Het maximaal benutten van cloud-potentieel vraagt om specialistische kennis en vaardigheden die wellicht moeilijk te vinden zijn binnen uw eigen organisatie. En die prijzig zijn wanneer u ze permanent in huis wilt hebben. TTNL kan u helpen optimaal te profiteren van de cloud, zonder de bijbehorende nadelen zoals complex cloudbeheer.

We adviseren organisaties vanaf de voorbereiding tot en met de uitvoering van de cloudstrategie en het migratietraject. Lees hier meer over de voorbereiding en de stappen die daarbij van essentieel belang zijn. Nadat we uw businessprocessen, applicaties en onderliggende infrastructuur samen met u in kaart gebracht en gekwalificeerd hebben, kijken we welke onderdelen naar welke Cloud overgezet kunnen worden en welke beter on-premise kunnen blijven staan. Beschikbaarheid, integriteit, veiligheid en kosten zijn hierbij de belangrijkste aspecten.

Met de cloud op úw manier haalt u eruit wat erin zit

Ook beheer van uw cloud-oplossing kunnen wij voor u overnemen. Met een geïntegreerd aanbod bieden we u volledige gemoedsrust: één SLA voor uw private, public en hybride cloud-infrastructuur, een deskundig team voor beheer en onderhoud, scherpe tarieven op basis van verbruik, permanente prestatiemonitoring en vriendelijk, slagvaardig advies wanneer u dat nodig hebt.

Wij kunnen u adviseren en ontzorgen, of u nu kiest voor de publieke cloudprovidors of voor uw eigen multi-cloud portal via TTNLCloud. TTNL Cloud biedt u één centraal portaal van waaruit u verschillende Infrastructure as a Service(IaaS)-diensten uit aangesloten public cloudomgevingen afneemt en managed. Op deze manier verliest u uw data nooit uit het oog. U kunt gebruik maken van verschillende IaaS-diensten zoals Microsoft Azure en het IBM Cloud Platform en onze eigen gespecialiseerde Power Systems Cloud oplossing.

 

Laat u, net als BAS Holding overtuigen door onze expertise (TTNL heette indertijd nog Tectrade):

Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!