Networking

Is uw datacenter toekomstbestendig?

Bij het realiseren en behalen van business-doelstellingen is de efficiënte ondersteuning van de onderliggende infrastructuur van  essentieel belang. TTNL helpt diverse nationale en internationale organisaties bij het moderniseren van datacenters in een hybride cloud omgeving. In een hybride cloud infrastructuur draaien applicaties en workloads vaak op meerdere infrastructuren en cloudomgevingen waardoor de complexiteit en druk op het netwerkbeheer toeneemt. Een goede netwerkarchitectuur is de basis voor een hybride datacenter dat klaar is voor de toekomst.

Minder beheersdruk

Traditionele datacenters zijn vaak vanuit de techniek opgebouwd en ingericht met dedicated hardware voor vaste processen. Dankzij virtualisatie is er al meer flexibiliteit gegenereerd maar het beheer van het netwerk en de storage omgeving blijft een complex en arbeidsintensief proces. Door de intelligentie van de processen softwarematig te centreren en los te koppelen van de hardware krijgt u een infrastructuur die beter schaalbaar en op aanvraag beschikbaar is. Het uitrollen en beheren van applicaties kan hierdoor veel sneller.

Software Defined Network (SDN)

Met een software defined network architectuur (SDN) voegt u een centrale controlelaag toe om het gehele netwerk te kunnen configureren, beheren en beveiligen. Door SDN kunnen we naadloze verbindingen maken tussen public, private en hybride cloud- omgevingen. SDN verlaagt de beheersdruk en de daaraan gekoppelde OPEX. Organisaties met een Software Defined Data Center (SDDC) kunnen eenvoudiger uitbreiden, sneller innoveren en nieuwe oplossingen efficiënter op de markt brengen

Afhankelijk van uw wensen kijken we naar een oplossing die aansluit op uw bestaande netwerk en cloudapplicaties, of creëren we een nieuwe netwerkomgeving gebaseerd op technologieën van de belangrijkste vendoren uit de markt zoals Cisco, Microsoft en VMware.

Datacenter van de toekomst

Het moderne datacenter in de wereld van Enterprise Hybride IT is gevirtualiseerd, altijd beschikbaar, flexibel en enabled voor de multi cloud. Wij adviseren en begeleiden u graag in het pad naar een toekomstbestendig datacenter.

Neem contact met ons op via +31 (0)345 547040 of info@ttnl.nl!

Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!