Case Study

Gemoedsrust voor KSS met Barracuda Cloud-to-Cloud Backup

KSS is een toonaangevende leverancier van bedrijfsoplossingen voor kinderdagverblijven in heel Nederland. Het IT-team van het bedrijf was verantwoordelijk voor back-ups van Office 365-gegevens. Toch groeide de zorg over gegevensverlies in de cloud. Dankzij Barracuda Cloud-to-Cloud Backup maakten die zorgen plaats voor gemoedsrust.

De onrust van KSS kwam voort uit een combinatie van menselijke fouten, onervaren gebruikers in kinderdagverblijven en het lastige en tijdrovende proces van back-up en gegevensherstel. Tegelijkertijd was het maken van back-ups zeer belangrijk voor het interne backoffice personeel van KSS, externe klanten en organisaties in de grotere groep.

In de case study leest u waarom Barracuda Cloud-to-Cloud Backup uitkomst bood op de volgende uitdagingen:

  • De migratie naar een cloud-to-cloud back-upoplossing;
  • De dreiging van gegevensverlies;
  • Sneller gegevens herstellen en ophalen;
  • Verbetering van networking en connectiviteit met Microsoft Office 365.

Met Barracuda Cloud-to-Cloud Backup werd het onder andere mogelijk om geautomatiseerd te back-uppen en worden gegevens in zeer korte tijd hersteld. Download de case study door het formulier rechts in te vullen en ontdek waarom Barracuda Cloud-to-Cloud Backup de beste oplossing was voor KSS.

 

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over Cloud-to-Cloud backup-mogelijkheden? TTNL denkt graag met u mee. Mail naar info@ttnl.nl of vul het contactformulier in. U kunt ons natuurlijk ook bellen op: +31 (0)345 547040.

Na deze case study nog verder lezen over Barracuda Cloud-to-Cloud back-up? Op deze pagina hebben we alle informatie over Barracuda Cloud-to-Cloud Backup voor u verzameld. 

Download hier de case study van KSS

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!