Whitepaper

Haal waardevolle inzichten uit uw data

Zo helpen analytics tools u om betere beslissingen te nemen

Of u nu in marketing, de productie-industrie, op een financiële afdeling of heel ergens anders werkt, uit de data die uw organisatie verzamelt, haalt u met analytics-technologieën inzichten uit uw Big Data die uw organisatie op voorsprong zetten ten opzichte van de concurrent. Doordat u beter en sneller in kunt spelen op klantbehoeften, niet voor verrassingen komt te staan in uw productieproces of fraudegevallen al herkent voordat ze onherstelbare schade aanrichten. Prachtig natuurlijk. Maar om alles uit uw data te kunnen halen wat erin zit, is het niet alleen belangrijk dat u er (snel) bij kunt, uw data veilig is en er genoeg opslagruimte is. Uit alle verschillende opties dé analytics-tool kiezen die u helpt uw uitdagingen te tackelen, is ook ‘een dingetje’.

Belangrijke vragen om bij stil te staan zijn dan ook:

  • Hoe zet ik Big Data strategisch in?
  • Hoe doen we er in de praktijk ons voordeel mee?
  • Welke storage-omgeving helpt ons onze analytics effectief in te zetten?
  • welke software geeft antwoord op onze vragen?
  • Welke combinatie van hard- en software werkt voor onze organisatie?
  • Met welke risico’s en kosten moet ik rekening houden?

Weet wat u weet…
Vertrouwt u de toekomst van uw organisatie ook liever toe aan de inzichten die u uit uw datastroom haalt dan aan vage onderbuikgevoelens? Het begint bij de juiste analytics-oplossing kiezen, implementeren én beheren. Zodat u precies weet wat u weet. En er uw voordeel mee kunt doen.

… en doe er uw voordeel mee
Hoe u data centraal stelt in uw organisatie en er daadwerkelijk waarde uithaalt, leest u in dit whitepaper!

Ook gerichte voorspellingen doen over belangrijke ontwikkelingen in de markt? Strategische keuzes maken op basis van vaststaande feiten? Met de juiste analytics-tools doet u het gewoon. En haalt u gemakkelijk en betaalbaar de inzichten uit uw data waarmee u uw organisatie op voorsprong zet.

Betere beslissingen nemen begint hier!
Uit de eerste hand meer weten over de mogelijkheden om Big Data en analytics in te zetten in uw organisatie kan natuurlijk ook. Neem contact op met onze experts of bel direct via +31(0)345547040.

Download nu het gratis whitepaper: “Haal meer waardevolle inzichten uit uw data”

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!