E-book

Strategisch voordeel behalen uit uw data in de hybride cloud met NetApp

Cloud

De cloud biedt eindeloze mogelijkheden op het gebied van snelheid, flexibiliteit en kostenefficiëntie. Het is dus niet zo vreemd dat veel organisaties langzaam maar zeker bewegen naar een hybride IT-omgeving, waarin data wordt gegenereerd en opgeslagen in de private cloud, public cloud en on-premises. Herkent u dit? Dan kan het zijn dat u ook tegen de grootste knelpunten aanloopt:

  • Is het wel duidelijk waar exact welke data wordt opgeslagen?;
  • Is uw data wel overal voldoende beveiligd en bent u compliant?;
  • Worden de verschillende soorten data wel op de juiste (kostenefficiënte) locatie geplaatst?;
  • Is het lastig om data gemakkelijk uit de cloud te halen, en andersom?;
  • Is het verkrijgen van organisatiebrede inzichten uit alle databronnen moeilijk, omdat afdelingen werken met hun eigen applicaties en datasilo’s?

U kunt pas echt de kracht van de cloud en uw data benutten en een innovatieve en data-gedreven organisatie worden, wanneer u helder inzicht heeft in uw data-infrastructuur. NetApp Data Fabric geeft u de tools om de volledige controle te hebben over uw data, waar deze ook staat en ongeacht of u diensten van Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, IBM Cloud of een andere hyperscale cloud provider gebruikt.

Hoe NetApp u precies helpt met zijn cloud data services, leest u in dit gratis e-book.

Gaat u liever wat dieper in op de tools en techniek van NetApp Data Fabric? Weten wat dit kan betekenen voor o.a. uw Data Analytics, DevOps, workload-migraties, DR, back-ups en IaaS-omgeving? Lees dan dit whitepaper.

Meer informatie over NetApp’s data services in de hybride cloud:

Open infographicOpen het E-book

Gaat u liever wat dieper in op de tools en techniek van NetApp Data Fabric? Weten wat dit kan betekenen voor o.a. uw Data Analytics, DevOps, workload-migraties, DR, back-ups en IaaS-omgeving?

Download het whitepaper