Actueel

Tectrade platinum sponsor GSE NL NatConf17 (Dutch)

Digital Transformation

De GSE-NL Nationale Conferentie is een jaarlijks terugkerend evenement van, voor en door de IBM gebruikerscommunity. Dit jaar is het thema van de Nationale Conferentie ‘Digital Transformation’. Naast een drietal keynotes, technische breakout sessies en de Management Track is er voor het eerst ook een Architectuur Track te volgen.

De drie keynote sessies worden verzorgd door Frank van der Wal en Richard Gamblin (IBM), Peter Korsten (IBM) en Zoe Chilton van Red Bull Racing.

Daarnaast zijn er talloze breakout sessies met presentaties op het gebied van “Digital Transformation“. Denk hierbij aan Machine Learning, Internet of Things, Blockchain, Hybrid Clouds etc.

To cloud or not to cloud?

Het thema en bezoekersprofiel van de Nationale Conferentie sluit perfect aan bij de jarenlange ervaring en expertise van Tectrade met IBM omgevingen. Onze klanten hebben één ding gemeen, hun business draait om data. Wij adviseren en begeleiden onze nationale en internationale klanten in de transitie naar een hybride data omgeving.

Derk-Jan Boon, Chief Innovation Officer bij Tectrade is één van de sprekers zijn op deze dag. Zijn sessie ‘To cloud or not to cloud’ heeft betrekking op de vragen waar veel organisaties mee worstelen. Iedereen kijkt naar de cloud maar is het altijd de juiste oplossing? Met de opmars van publieke clouddiensten of  SaaS oplossingen als Salesforce, groeit het risico van shadow-IT met alle gevolgen van dien. Derk-Jan gaat dieper in op de vragen die organisaties zichzelf moeten stellen zoals hoe beheer(s) je de data, waar staat alle data, hoe flexibel ben je met je data en hoe is je backup en DR geregeld in de cloud.

Communicatie en co-creatie spelen tegenwoordig een cruciale rol in het succesvol organiseren van complexe IT-omgevingen. GSE Nederland is er daarom op gericht om onderlinge kennisoverdracht onder leden te stimuleren en te faciliteren. Verrijk je expertise en schrijf u vandaag nog in zodat u verzekerd bent van een entreeticket!

NatConf17 – 16 november – 7.45-17.45 uur – Van der Valk Almere

Meer informatie en inschrijven

GSE NatConf 2017

More information

Do you have questions or would you like more information? Mail to info@ttnl.nl or call +31 (0)345 547040.

Or fill out our contactform.