Actueel

Uitbreiding oplossingsportfolio Tectrade met Zerto voor business continuity (Dutch)

Business continuity en disaster recovery voor key applicaties

De software van marktleider Zerto staat voor business continuity en disaster recovery. ‘Met Zerto’s proactieve recovery aanpak kunnen we onze klanten de mogelijkheid bieden om zich tegen iedere verstoring in bedrijfsprocessen te beschermen’, aldus Nicolai Kippersluis, CEO en eigenaar van Tectrade.

Veel organisaties kunnen zich geen downtime permitteren, zeker als zij gedreven worden door data dienen ze altijd en overal online te zijn. De onderliggende IT-infrastructuur dient 24/7 operationeel te zijn. Downtime zorgt voor oplopende kosten en – belangrijker nog – cruciaal dataverlies. Ook al is er een disaster recovery plan, vaak is het niet duidelijk wat de RPO’s en RTO’s zijn voor de meest kritische applicaties en wordt dit ook niet regelmatig getest. Ondernemingen nemen steeds meer applicaties in gebruik die draaien op gevirtualiseerde infrastructuren en/of in de cloud. Om de investeringen in deze technologieën optimaal te kunnen inzetten helpt Tectrade organisaties hun totale IT-strategie op één lijn te brengen. Dat betekent dat de impact van een virtualisatie-strategie in de productie-omgeving alleen ten volle tot haar recht komt als virtualisatie ook in alle andere IT-processen en -procedures wordt betrokken, dus ook in disaster recovery en business continuity.

Perfecte oplossing voor hybride omgevingen

Het toekomstige datacenter vraagt om flexibiliteit en beheersbaarheid, data moet eenvoudig gemigreerd kunnen worden van legacy-platformen naar public clouddiensten. En ook weer terug naar een private cloud-omgeving. Wij richten hiervoor een hybride architectuur in die onze klanten de vrijheid biedt om data in eigen beheer te houden en te verplaatsen van en naar public cloud-omgevingen. Juist bij een hybride datacenter is het belangrijk om grip te houden op alle datalocaties en precies te weten hoe en wanneer data zich tussen de omgevingen begeeft. Traditionele oplossingen voor business continuïteit en disaster recovery zijn niet altijd geschikt voor enterprise gevirtualiseerde datacenters en cloud-omgevingen. Bovendien hoeven niet alle applicaties even snel in de lucht te zijn na een calamiteit. Met Zerto bieden we onze klanten een consistente business continuity en disaster recovery strategie voor hun key applicaties in de private, hybride en/of public cloud omgeving.

Over Tectrade

Tectrade is al 25 jaar de vertrouwde adviseur op het gebied van innovatieve IT-oplossingen. Waar we ooit begonnen met mainframe- en AS400-oplossingen, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een multivendor-partner die gespecialiseerd is in IT-virtualisatie en datamanagement. Vanuit ons uitgebreide portfolio zijn wij in staat diverse IT-vraagstukken te beantwoorden. Kostenbesparing, vereenvoudiging en het moderniseren van de IT-infrastructuur spelen een belangrijke rol.

Zerto business continuity

More information

Do you have questions or would you like more information? Mail to info@ttnl.nl or call +31 (0)345 547040.

Or fill out our contactform.