Kennissessie: Managed Backup Services

Hybride Event: Speed up your Managed Backup Services

Uw Backup & Storage omgeving versnellen?

Met de managed oplossingen van TTNL Partners Pure Storage en Rubrik is dit geen probleem!

Pure Storage en Rubrik helpen hybride cloudbedrijven om wendbaarheid en snelheid te bereiken met een moderne architectuur. Met Rubrik’s Cloud Data Management software is het mogelijk om Backup en herstelprocedures te vereenvoudigen, een eventuele cloud adoptie te versnellen en automatisering op grote schaal mogelijk te maken. De voordelen van dit platform voor een bedrijf zijn legio. Denk naast de optimale bescherming en snelle recovery tijd aan het weghalen van een stuk beheer complexiteit en de daaraan gekoppelde kostenbesparing.

Rubrik werkt, net als TTNL, nauw samen met Pure Storage waardoor de integratie een stuk eenvoudiger en beter is evenals het implementatietraject dat vaak maar dagen in plaats van weken in beslag neemt.

Pure Storage helpt u om uw data opslag op de slimste manier te beheren. Zo maakt u met Pure1® self-driving opslag mogelijk met full-stack, AI-aangedreven data-opslag management en -monitoring.

Tijdens deze sessie vertellen de specialisten van Rubrik en Pure Storage u alles over het versnellen en  van uw Backup & Storage omgeving. Daarnaast zal Tjebbe de Winter directeur van managed hosting bedrijf Cyso en CTO van Cyso group zijn ervaringen delen over DevOps in on-prem omgevingen en een compatible infrastructure.

Kiest u ervoor om naar Utrecht te komen dan dagen wij u uit om na afloop met ons ons uw snelheid te testen en de levensechte F1®-Experience te beleven!

10 september 2020 – Online of bij The Official F1® Racing Centre in Utrecht

Agenda:

12.30 – 13.30: Inloop en lunch

13.30 – 14.45: (Online) presentatie gedeelte:

  • Welkom door Michel Luxembourg, Business Development Director bij TTNL.
  • Marcel Nootebos, Territory Sales Manager bij Rubrik informeert u over het vereenvoudigen van uw Backup omgeving, het versnellen van het cloudadoptieproces en het doorvoeren van automatisering op grote schaal.
  • Remko Deenink of Pascal Ringens (beide System Engineer) bij Pure Storage informeert u over simplificering bij cloud integraties.
  • Tjebbe de Winter van Cyso deelt zijn ervaring over veiligheid en innovatie in de Hybride MultiCloud.

15.00 – 16.00 uur: Racen, 20 minuten per groep, 2 groepen

16.00 – 17.00 uur: Borrel en prijsuitreiking

Schrijf je nu in voor de sessie van 10 september en join the club!

Geef aan of u de sessie online of op locatie wilt volgen

 

 

 

Gastspreker: Tjebbe de Winter

Tjebbe de Winter (1975) is al sinds zijn studietijd in Amsterdam ondernemer. Met een achtergrond in artificial intelligence heeft hij samen met compagnons Sven Visser en Paul Bankert de Cyso group helpen ontwikkelen naar het professional services bedrijf van hosting specialisten die de Cyso group vandaag de dag vertegenwoordigd.

Als directeur van managed hosting bedrijf Cyso en CTO van Cyso group is Tjebbe dageljks betrokken bij het snijvlak van technische ontwikkeling en innovatie, business development en sales.

Cyso gelooft sterk in samenwerken en een cloud neutrale ‘anycloud’ strategie. Cyso helpt  haar klanten met de veiligheid, uptime, continuïteit en schaalbaarheid van haar hosting platformen.