Kennissessie: IT Innovaties en trends

Kennissessie: IT Innovaties en trends

Tijdens deze dag staan IT Innovaties en trends in een hybride multicloud omgeving centraal.

Een goede reden om de eerstvolgende bijeenkomst van TTNL’S Business Club bij te wonen! Gezien de huidige situatie met Covid 19 hebben we dit keer voor een hybride variant gekozen. Een beperkt aantal deelnemers kan naar ons kantoor komen en de sessie live op ‘1,5 meter’ bijwonen en daarnaast zullen we de sessie uitzenden via een interactieve live stream dus de keuze is aan u!

Zoals u weet werken wij veel met de innovatieve oplossingen van IBM en hebben daarom twee kopstukken van IBM uitgenodigd die u helemaal bijpraten over de meest recente oplossingen en de nieuwste technologische ontwikkelingen.

De keynote van deze middag zal worden verzorgt door Gerard Smit, Technohumanist en Digital Transformation Leader, voormalig CTO van IBM Benelux. Gerard is een veel gevraagd gastspreker op klanten events, bij universiteiten en technologische evenementen. Hij neemt u deze middag mee op een digitale ontdekkingsreis en zal hij zijn visie geven over de nieuwste technologische ontwikkelingen zoals Kunstmatige Intelligentie, Augmented Intelligence, Edge Computing, Internet of Things en Neurosynaptic systemen die impact gaan hebben op individuen, bedrijven en maatschappij.

Albert Verhoeff, IBM’s Systems Leader zal ingaan op de ontwikkelingen van IBM Storage in de Hybride Multicloud en de ontwikkelingen met Red Hat & IBM Cloud Paks. Daarnaast zal hij even ingaan op de ontwikkelingen op het gebied van Power Systems en de strategische samenwerkingen op het gebied van SAP en SAS.

Vincent Visser, Director IBM Cloud zal u informeren over IBM’s next generation platform en het ‘Open Hybrid Multicloud Platform’ met Red Hat OpenShift en Enterprise Linux.

 

Wanneer: 17 september 2020

Waar: Online en bij TTNL – aan u de keuze!

Agenda:

13.00-13.15 uur: Korte introductie/welkomstwoord
Door: Nico Sleutel, CCO TTNL

13.15-14.00 uur: Visie & Strategie, ontwikkelingen op het gebied van IBM Systems
Door: Albert Verhoeff, IBM Systems Leader for the Netherlands, Brand Unit Executive IBM Power Benelux

14.00-14.45 uur: Visie & Strategie, ontwikkelingen op het gebied van software en IBM’s hybride multicloud oplossingen
Door: Vincent R. Visser, Director IBM Cloud & Cognitive Software Benelux

14.45-15.00 uur: pauze

15.00-16.00 uur: Technologische ontwikkelingen
Door: Gerard E.A. Smit, Technohumanist and Digital Transformation Leader

16.00-16.15 uur: Afsluiting en Q & A’s door Derk-Jan Boon, CIO TTNL

Tijdens de sessie is er ook de mogelijkheid voor het onderling uitwisselen van kennis en ervaring. Dit biedt de deelnemers de mogelijkheid een kijkje te nemen over de schutting bij gelijkgestemden, om zo te weten te komen hoe collega’s in andere markten hun datahuishouding inrichten en hun uitdagingen aanvliegen. U leert van ons, onze leveranciers en uw vakgenoten.

Om geen onnodige risico’s te nemen hebben we inloop met lunch en de borrel na afloop van de agenda gehaald, mocht u de sessie graag hier op kantoor bijwonen dan zullen wij vooraf nog even contact met u opnemen over het verloop hiervan.

Geïnteresseerd deze bijeenkomst van TTNL’S Businessclub? Schrijf je snel in!

 

TTNLIBM

Schrijf je nu in voor de sessie van 17 september en join the club!

ONZE SPREKERS

Albert Verhoeff
IBM Systems Hardware Leader

Vincent Visser

Vincent Visser
Director IBM CLoud & Cognitive Software Benelux

Gerard Smit

Gerard Smit
Technohumanist and Digital Transformation Leader