Kennismaking NetApp Data Storage Oplossingen
Digital, Media & Entertainment

NetApp Event - Data Storage Oplossingen voor Digital, Media & Entertainment

Lagere kosten, meer controle en flexibiliteit in de media en entertainment branche

Door de toenemende complexiteit van workflows binnen de mediabranche en groei van datavolume, is het verstandig om het beheer van uw mediabestanden en data te vereenvoudigen, waardoor u tijd overhoudt en kunt voldoen aan krappe deadlines en de vraag naar meer flexibiliteit.

TTNL helpt u door gebruik te maken van één beleid voor opslag van mediabestanden zowel on-site als in de cloud. Hierdoor bent u flexibeler naar externe ontwikkel- en productieteams, kunt u eenvoudig nieuwe oplossingen en diensten met uw media ontwikkelen en bespaart u op het beheer. TTNL doet dit met de datamanagement en cloudoplossingen van NetApp, wereldwijd nummer 1 op gebied van cloud storage oplossingen.

15 juli 2021 –  Kennismaking NetApp Storage Oplossingen

Tijdens deze sessie vertellen de media & entertainment specialisten van NetApp u alles over het next-generation datacenter van de mediabranche, hoe mediaorganisaties geld en tijd besparen én concurrerend kunnen zijn.

Mediabedrijven zijn op zoek naar manieren om flexibeler, slagvaardig en concurrerend te zijn terwijl technologische ontwikkelingen elkaar en rap tempo opvolgen.

  • Hoe ga ik om met archief, datacenter en cloud?
  • Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van media en cloud object storage?
  • Hoe zet ik een aantrekkelijk media archief op als nieuwe dienst?
  • Hoe bespaar ik kosten voor archief en retentie

Na afloop van de presentatie nodigen we u uit om te ontknoping van de laatste bergetappe in de Tour de France met ons te bekijken op groot scherm.

Voorlopige programma:

14.00 – 14.30: Inloop

14.30 – 16.00: Presentaties

  • Welkom door TTNL.
  • NetApp: Storage oplossingen voor Digital, Media, Entertainment.
  • Gastspreker.

16.00: Borrel en Tour de France

  • Etappe 18 van Pau naar Luz-Ardiden (130km)
    Met etappe 18 krijgen de renners opnieuw een loodzwaar bergparcours voor de wielen geschoven. De etappe bekleedt een afstand van 130 kilometer en beklimt onder andere de iconische Col du Tourmalet. De finish ligt in Luz-Ardiden, een skigebied in de Franse Pyreneeën. De klim naar dit skioord is 13,3 kilometer lang en stijgt gemiddeld met 7,4%. Het is de laatste kans voor de klimmers om tijd van de klassementsmannen af te snoepen, want hierna volgt nog één sprintetappe en één tijdrit voordat het peloton op de Champs-Élysées arriveert.

 

 

Schrijf hier in voor de sessie van 15 juli:

NetApp

Over TTNL:

Dankzij jarenlange ervaring met het optimaliseren van complexe IT-infrastructuren, weten we exact welke oplossing het beste werkt. TTNL adviseert en begeleidt bij het maken van gefundeerde keuzes en helpt u meer waarde uit data te halen. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw data altijd veilig en beschikbaar is. Dit doen we onder andere met een sterke backup- en disasterrecovery-strategie voor uw on-premise, private én public cloud.

Locatie:

TTNL
Kleine Buitenom 8
4101 AP Culemborg

Datum en tijd:

Donderdag, 15 juli 2021
14:00 – 17:00 uur