De migratie van SAP HANA en S/4 HANA naar Power

Wij regelen het hele traject voor u

TTNL heeft jarenlange ervaring en kennis op het gebied van IBM Power in combinatie met SAP. Deze kennis helpt ons enorm bij migraties naar SAP HANA of S/4 HANA naar Power.

Power en betrouwbaarheid

De voordelen van het juiste platform worden vaak onderschat. IDC heeft onlangs nog in een vernieuwd rapport aangegeven voor welke situaties het IBM Power platform voor HANA en met name S/4HANA interessant is. De Power systemen bieden significante voordelen op het gebied van performance, virtualisatie en betrouwbaarheid, Kortom een succesvolle oplossing!

Geen zorgen om nieuwe ontwikkelingen en releases

IBM is continue bezig met de ontwikkeling van het Power platform en de toepassingen voor HANA. Er komen regelmatig nieuwe publicaties, producten en releases van het operating system beschikbaar.

Het is voor bedrijven vaak onmogelijk om van alle ontwikkelingen en applicaties op de hoogte te blijven dus daar helpen wij u graag bij. Onze ervaren en betrokken specialisten delen de verantwoordelijkheid voor uw omgeving en denken met u mee. Tal van nationale en internationale klanten maken naar volle tevredenheid gebruik van onze kennis bij complexe design-, implementatie- en migratieprojecten.

We gaan dan ook graag met u in gesprek om ook uw organisatie te helpen!

Lees meer over de mogelijkheden van Power in onze Powerbrochure!

Power brochure

Uw omgeving onder de loep?

Wilt u brainstormen over Power omgeving, de migratie van uw SAP (HANA) omgeving naar Power of wilt u meer weten over de PowerCloud? Wij stellen onze specialisten graag beschikbaar!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!