Oplossing

IBM Cloud Private
Geef developers een vliegende start!

Als we developers niet afrekenen op het managen en bouwen van een platform, moeten we ze dan geen omgeving bieden waarin ze direct aan de slag kunnen met waar ze goed in zijn: applicaties ontwikkelen die uw business op voorsprong zetten? Dat is precies wat IBM dacht toen het bedrijf Cloud Private ontwikkelde…

Zeker weten dat het klikt

IBM Cloud Private is een ‘platform in a box’ en is in vier uur geinstalleerd en klaar voor gebruik. Want omdat het gebouwd is op open source frameworks, is applicatieontwikkeling een kwestie van containers, Kubernetes en docker instances aanklikken en… developpen maar! Van deze bouwstenen worden er bovendien al veel meegeleverd bij installatie.

Met IBM Cloud Private

  • Combineert u de snelheid van public met de beheersbaarheid van private cloud
  • Maakt u cloud computing een integraal onderdeel van uw business
  • Geeft u developers de tools om slimmer en pro-actiever te presteren
  • Faciliteert u de samenwerking tussen business en IT
  • Heeft u geen verborgen kosten

Snel, veilig en in alle vrijheid uw business laten groeien

Omdat IBM Cloud Private snelheid met veiligheid combineert, zorgt het voor meer controle, een betere kostenbeheersing en een snellere time to market. Dit is belangrijk om optimaal in te kunnen spelen op businessopportunities. En developers de tools te geven om de verwachtingen waar te maken die u van hen heeft. Omdat zij in hun eigen omgeving werken, zijn de applicaties die zij ontwikkelen meteen werk- en testbaar. Zo verliest uw organisatie geen tijd, geld en energie aan toepassingen die achteraf onbruikbaar blijken te zijn.

Ideaal als

  • Uw organisatie veel aan applicatieontwikkeling met containers wil (gaan) doen.
  • U developers aan het werk heeft waar ‘de business’ veel van verwacht.
  • Uw developers nu nog alles in google ontwikkelen maar de waarde van hun applicaties voor de business sneller willen kunnen testen.
  • U ontwikkelstraten terug wilt halen naar de eigen, veilige omgeving.
  • U de vrijheid wilt om in alle rust de waarde van uw data te leren kennen.

Doe het zelf of maak gebruik van onze IBM-ervaring

On-premise beginnen met IBM Cloud Private heel eenvoudig. In een paar uur heeft u het platform geïnstalleerd en geback-upped en kunt u aan de slag. Een meekijkend oog bij de inrichting van het platform zodat alles snel werkt zoals u verwacht? TTNL helpt u natuurlijk graag even op weg.

Ready for take off?

Benieuwd naar hoe IBM Cloud Private uw organisatie vleugels geeft? Een afspraak met een van onze cloud experts is zo gemaakt. Neem vrijblijvend contact met ons op!

De voordelen van IBM Cloud Private in één overzicht? Open direct de flyer van IBM!

Flyer | IBM Cloud Private for Data