Oplossing

IDC Datamanagement innovation index
Heeft uw organisatie controle over alle data?

TTNL’s Businesspartner Rubrik heeft IDC opdracht gegeven een whitepaper te schrijven over Thought Leadership waarbij de wildgroei van data binnen organisaties centraal staat, dit heeft geresulteerd in de IDC Datamanagement innovation index, de perfecte benchmark voor uw organisatie.

Onderzoek door IDC

IDC heeft in het onderzoek de resultaten van 801 respondenten in de VS, VK, VS, VK, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Singapore en Australië meegenomen waarbij onder andere de volgende bevindingen naar boven zijn gekomen:

  • 45,7% van de organisaties haalt minder dan de helft van de potentiële waarde uit hun gegevens vanwege tekortkomingen in het gegevensbeheer.
  • 80% van de IT-leiders beschouwt de wildgroei van gegevens als een van de meest kritieke problemen waarmee hun organisaties vandaag de dag worden geconfronteerd.
  • Organisaties zonder een bedrijfsbrede datamanagementoplossing maken 66% meer operationele kosten en kunnen 67% langzamer op de markt reageren dan hun concurrenten.
  • Toonaangevende, datagestuurde organisaties (die met formele processen om data als concurrentievoordeel te gebruiken) behalen 2x de winstgevendheid en 8x het groeipercentage in vergelijking met hun collega’s.

Benchmark geeft inzicht

Door uw eigen datamanagement  te vergelijken met die van uw wereldwijde branchegenoten krijgt u waardevolle inzichten om uw organisatie vooruit te helpen. Wilt u het IDC analistenrapport ontvangen en bovendien een gepersonaliseerd rapport met bruikbare aanbevelingen en inzichten ontvangen vul dan nu de vragenlijst in en ontvang de IDC datamanagement innovation index

Datamanagement Innovation Index vragenlijst

Over RubrikIDC Datamanagement innovation index

Rubrik vereenvoudigt legacy enterprise backup (en DR) door de back-upsoftware en opslag centraal op één platform te plaatsen. Rubrik is eenvoudig in te zetten op elke gewenste locatie dus past perfect in een hybride multicloud oplossing. Hierdoor kunnen organisaties hun gegevens 4x sneller dan normaal benutten en besparen ze tot wel 50% op de kosten voor onderhoud en beheer.

#Datamanagement innovation index