Samenwerking met Pure Storage

Ontdek de Modern Data Experience

Automatisering zou ons leven een stuk eenvoudiger moeten maken. Maar waarom kost het beheer van IT ons dan zoveel tijd? En waarom is het allemaal zo ingewikkeld? Het wordt tijd voor simplificatie.

IT Simplification is dé manier om IT en uw business minder complex te maken. Het is de sleutel om sneller in te spelen op veranderingen in de markt. Alles draait om het inrichten van een infrastructuur waarin beschikbaarheid en beveiliging van data centraal staat. Samen met Pure Storage heeft TTNL daarom nu de Modern Data Experience. Een sessie waar specialisten vanuit verschillende gebieden de krachten bundelen om uw IT-infrastructuur te optimaliseren.

De samenwerking tussen TTNL & Pure Storage

Pure Storage neemt de hoogste positie in voor het vermogen tot uitvoering (Ability to Execute) en scoort het best op het gebied van “Complete Visie” in het 2020 Gartner Magic Quadrant voor primaire storage systemen. Met name met de toekomstvaste oplossing Storage-as-a-Service (STaaS) biedt Pure Storage organisaties flexibiliteit, schaalbaarheid en beschikbaarheid. Aangezien deze waardes onlosmakelijk verbonden zijn met IT Simplification werkt TTNL voor de Modern Data Experience graag samen met Pure Storage.

De 4 pijlers van de Modern Data Experience

De strategie van TTNL en Pure Storage is gebaseerd op het leveren van een andere beleving rondom datamanagement dan gebruikers tot nu toe gewend zijn. Een beleving die beter inspeelt op de dynamiek van deze tijd en de nabije toekomst. De Modern Data Experience is dan ook gebaseerd op vier pijlers:

  • Fast matters
  • Cloud everywhere
  • Simple is Smart
  • Subscription to Innovation

Met de inzet van de nieuwste technologieën maximaliseert Pure Storage waarde uit data, om zo concurrentievoordeel te behalen. Denk aan het transformeren van businessmodellen, het opzetten van nieuwe verdienmodellen en het realiseren van snelle besluitvorming. Dit betekent maximale performance, laagst mogelijk integrale kosten, optimaal rendement en geïntegreerde cloudoplossingen. Gebruikers hebben uiteindelijk een abonnement op innovatie en eenvoudig beheer.

Hoe werkt de Modern Data Experience?

De Modern Data Experience is een geheel vrijblijvende (virtuele) sessie van 1 uur. U zit aan tafel met specialisten van TTNL en Pure Storage en bespreekt de uitdagingen van uw huidige infrastructuur én de ideale inrichting van uw toekomstige infrastructuur. U meld zich eenvoudig aan door het formulier rechts in te vullen. Dan nemen onze specialisten contact op om een sessie in te plannen!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Meld u dan nu aan voor de Modern Data Experience met TTNL & Pure Storage! Vul het formulier rechts in om de sessie te plannen.

Meld u hier aan voor de Modern Data Experience!