Het Next Generation Datacenter van TTNL

Data Fabric: het fundament voor flexibel datamanagement

TTNL gelooft in het leveren van een datacenter dat klaar is voor de toekomst: het Next Generation Datacenter. De huidige tijdsgeest vraagt om een flexibele, data-driven aanpak waarin cloudgebaseerde oplossingen een voorname rol kunnen spelen. Maar is uw datacenter op dit moment al ingericht om gebruik te maken van clouddiensten?

TTNL helpt u graag met het inrichten van uw datacenter om het gebruik van clouddiensten te faciliteren. Met een Data Fabric heeft u de vrijheid de koppeling te maken met diverse services uit de public clouds, afhankelijk van uw businessbehoeften.

Hoe wij dit doen? Maak kennis met de NetApp Data Fabric.

Datamanagement in de Hybrid Cloud

De NetApp Data Fabric bestaat uit een architectuur waaraan u moeiteloos verschillende services uit de cloud koppelt. TTNL richt uw Data Fabric in voor de hybride cloud. Deze verbindt moeiteloos resources uit de cloud aan uw eigen datacenter.

Data Driven Infrastructure

Het gebruiksvriendelijke Data Fabric control panel helpt u uw data te managen, verplaatsen en beschermen in zowel interne als externe clouddiensten. Hierdoor heeft u de keuzevrijheid tussen verschillende clouddiensten maar behoudt u ook de controle en het overzicht over uw data. U past uw hybride cloudresources op deze manier gemakkelijk aan, zodat u snel inspeelt op nieuwe behoeften in de business of veranderende regelgeving van buitenaf (denk bijvoorbeeld aan de GDPR).

Cloud Ready Datacenter? U heeft de regie!

NetApp Private Storage, Amazon Web Services, Microsoft Azure of IBM Cloud? Welke hyperscale cloud provider u ook kiest, het overkoepelende component van de Data Fabric zorgt ervoor dat u uw data moeiteloos overzet naar de verschillende hyperscale cloud provider. We doorbreken de silo’s zodat uw data en toepassingen gemakkelijk bewegen tussen uw legacy platform en uw public clouddiensten, of van de public naar de private cloud. U heeft de regie in handen!

De kracht van NetApp en TTNL gecombineerd

De NetApp Data Fabric zorgen samen met de expertise van TTNL voor een datacenter dat u ondersteunt in alle facetten van de business. De veiligheid en beschikbaarheid van uw data wordt geborgd door de uitstekende mogelijkheden voor cloudbased back-up en disaster recovery.

TTNL richt de oplossing samen met u in zodat u overal op bent voorbereid. Door de gebruiksvriendelijkheid reageert u sneller op vragen van klanten en versnelt u de IT-cycles: van applicatieontwikkeling tot aan de productie.

Wilt u meer weten over de kracht van TTNL met de oplossingen van NetApp? In deze case laten we u zien hoe we dit bij één van onze klanten hebben aangepakt.

TTNL helpt u graag bij het inrichten van uw Next Generation Datacenter. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040. Of vul het contactformulier in.

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Wilt u meer weten over de kracht van TTNL met de oplossingen van NetApp? In deze case laten we u zien hoe we dit bij één van onze klanten hebben aangepakt.

Storage en backup van NetApp: ‘Backups maken met één snap’

Bekijk ook onderstaande downloads.

Infographic: meer uit uw cloudomgeving halen met NetAppE-book: strategisch voordeel behalen uit uw data in de hybride cloud met NetApp