NetApp Data Storage Oplossingen voor Digital, Media & Entertainment

Lagere kosten, meer controle en flexibiliteit in de media en entertainment branche.

TTNL helpt uw mediaworkflows te vereenvoudigen en uw content beter beschikbaar te maken.

Door de toenemende complexiteit van workflows binnen de mediabranche en groei van datavolume, is het verstandig om het beheer van uw mediabestanden en data te vereenvoudigen, waardoor u tijd overhoudt en kunt voldoen aan krappe deadlines en de vraag naar meer flexibiliteit.

TTNL helpt u door gebruik te maken van één beleid voor opslag van mediabestanden zowel on-site als in de cloud. Hierdoor bent u flexibeler naar externe ontwikkel- en productieteams, kunt u eenvoudig nieuwe oplossingen en diensten met uw media ontwikkelen en bespaart u op het beheer. TTNL doet dit met de datamanagement en cloudoplossingen van NetApp, wereldwijd nummer 1 op gebied van cloud storage oplossingen.

Hoe wij dit doen? Maak kennis met de NetApp Data Fabric.

Benieuwd naar hoe mediaorganisaties geld en tijd besparen én concurrerend kunnen zijn met het next-generation datacenter?

Datamanagement in de Hybride Cloud

De NetApp Data Fabric bestaat uit een architectuur waaraan u moeiteloos verschillende services uit de cloud koppelt. TTNL richt uw Data Fabric in voor de hybride cloud. Deze verbindt moeiteloos resources uit de cloud aan uw eigen datacenter.

Data Driven Infrastructure

Het gebruiksvriendelijke Data Fabric control panel helpt u uw data te managen, verplaatsen en beschermen in zowel interne als externe clouddiensten. Hierdoor heeft u de keuzevrijheid tussen verschillende clouddiensten maar behoudt u ook de controle en het overzicht over uw data. U past uw hybride cloudresources op deze manier gemakkelijk aan, zodat u snel inspeelt op nieuwe behoeften in de business of veranderende regelgeving van buitenaf (denk bijvoorbeeld aan de GDPR).

De kracht van NetApp en TTNL gecombineerd

De NetApp Data Fabric zorgen samen met de expertise van TTNL voor een datacenter dat u ondersteunt in alle facetten van de business. De veiligheid en beschikbaarheid van uw data wordt geborgd door de uitstekende mogelijkheden voor cloudbased back-up en disaster recovery.

TTNL richt de oplossing samen met u in zodat u overal op bent voorbereid. Door de gebruiksvriendelijkheid reageert u sneller op vragen van klanten en versnelt u de IT-cycles: van applicatieontwikkeling tot aan de productie.

Wilt u meer weten over de kracht van TTNL met de oplossingen van NetApp? In deze case laten we u zien hoe we dit bij één van onze klanten hebben aangepakt.

 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040. Of vul het contactformulier in.

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!