Van AS/400 tot IBM LinuxONE

TTNL kent uw IBM-omgeving

Klaar zijn voor de wereld van de Hybride MultiCloud, dat is iets wat alle (middel)grote organisaties willen. Met een data-infrastructuur die de juiste prestaties biedt om uw business daadwerkelijk van een goede dienst te voorzien, is dit mogelijk. Een krachtige en betrouwbare IT die past bij uw bedrijf.

De power en betrouwbaarheid van IBM

Die kracht en betrouwbaarheid is binnen handbereik dankzij IBM. IBM zet al jaren sterke oplossingen op de markt die voor Enterprises onmisbaar zijn gebleken: AS/400, IBM i, IBM Power en LinuxONE. Zoekt u bijvoorbeeld naar een platform voor big data en business intelligence, dan kunt u niet om het IBM-platform heen. IBM Power en LinuxONE zijn het meest betrouwbaar en de prijsperformance-verhouding is aanzienlijk beter dan de Intel-alternatieven. Bedrijven kunnen goede beslissingen nemen, dankzij de razendsnelle dataverwerking.

Op de hoogte van IBM-ontwikkelingen en -releases

IBM blijft ontwikkelen en kondigt regelmatig nieuwe producten en nieuwe releases van het operating system aan. TTNL zorgt ervoor dat u op de hoogte blijft van deze ontwikkelingen en noodzakelijke upgrades voor uw IBM-omgeving zodat uw bedrijfscontinuïteit niet in gevaar komt.

Het is voor bedrijven vaak onmogelijk om van alle ontwikkelingen en applicaties op de hoogte te blijven. TTNL’s Managed Services kunnen de oplossing bieden. Onze specialisten hebben jarenlange kennis van en ervaring met IBM-omgevingen. Tal van nationale en internationale klanten maken gebruik van deze kennis bij complexe design-, implementatie- en migratieprojecten. Daarnaast groeit de vraag naar onze educatie- en supportdiensten.

Ondersteuning voor uw IBM-omgeving – twee TTNL Managed Services uitgelicht

  • Managed Power
    Met TTNL’s Managed service voor Power bieden wij een bewezen Enterprise managementoplossing voor IBM i (voorheen iSeries en AS/400). Onze specialisten bieden op SLA gebaseerde monitoring-, reporting- en managementsupportdiensten. PowerAssist is in verschillende servicelevels verkrijgbaar en uit te breiden met aanvullende diensten, zoals performance-metingen, een jaarlijkse health- of disaster recovery-check en escalatie-management.
  • Managed Backup
    Uw gegevens vormen een van uw waardevolste assets. Wanneer het volume toeneemt, kan goede databeveiliging als een zware last aanvoelen. BackupAssist is een volledig beheerde, Enterprise backup- en recovery-oplossing. U krijgt de hoogst mogelijke service levels, dataprotectie en security gebaseerd op uw eisen en wensen.

Managed Backup

TTNL, uw Trusted Advisor in de wereld van Enterprise Hybride MultiCloud

Waarom wij ook voor u de beste partner zijn? TTNL heeft decennia lange ervaring met de implementatie en het beheer van Enterprise IBM-omgevingen en heeft alles rondom AS/400, IBM i, IBM Power en Linux meegemaakt. We zijn bekend met combinaties als LinuxONE, Linux op Power in combinatie met bijvoorbeeld Sap HANA – alles om ú te helpen bij het realiseren van uw doelstellingen op het gebied van veeleisende workloads.

We kijken graag met u mee om uw infrastructuur voor u te laten werken!

 

IBMIBM

Specialisten op het gebied van: AS/400, IBM i, IBM Power

Uw IBM-oplossing onder de loep?

Wilt u brainstormen over de security van uw IBM i, wilt u de nieuwe OS-release testen op een test-server in ons Cloud Innovation Center of wilt u een Proof of Concept aanvragen? Wij stellen onze specialisten graag beschikbaar!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Blijf op de hoogte!

Inschrijven Power Nieuwsbrief

Solutions Architect aan het woord: Virussen op uw IBM i omgeving?

Ransomware en virussen op IBM i: kies de juiste software om u te wapenen tegen ransomware.