Partner: ProLion

Lees meer over het partnership van ProLion en TTNL op het gebied van Dataprotectie & Ransomware:

ProLion en TTNL werken samen om organisaties te verzekeren van Business Continuity door middel van data protectie en ransomware recovery oplossingen voor storage omgevingen.

Met de oplossingen van ProLion en TTNL wordt data protection voor NetApp Storage (NAS) omgevingen eenvoudiger en effectiever. Samen met u vinden we de juiste oplossingen op het gebied van opslag, back-up, hoge beschikbaarheid en data recovery. Uw gegevens moeiteloos beveiligen? Ook die taak kunnen wij volledig op ons nemen. Dankzij onze managed back-up services maakt u zich nooit meer zorgen over gegevensbescherming en kunnen uw IT-teams al hun aandacht richten op het ondersteunen, verbeteren en transformeren van uw organisatie.

Effectieve systemen voor back-up en recovery zijn cruciaal

In een hybride cloud omgeving is het is belangrijk om grip te houden op alle datalocaties en precies te weten hoe en wanneer data zich tussen de omgevingen begeeft. Wij helpen u graag aan een backup en recovery oplossing die afgestemd is op uw eisen en wensen op de meest (kosten)efficiënte manier.

CryptoSpike: effectieve ransomware recovery voor NetApp storage systemen

ProLion heeft met CryptoSpike een point solution voor specifieke storage omgevingen. Hierdoor is men is staat om effectief en fijnmazig te detecteren, blokkeren en herstellen bij disruptie, zoals ransomware aanvallen.

Data Protectie & Security voor NetApp MetroCluster

Een NetApp MetroCluster maakt synchrone spiegeling van volumes tussen twee NetApp FAS storage controllers. mogelijk. Dit maakt hoge beschikbaarheid en noodherstel mogelijk. Zonder de noodzaak van een derde uitwijk.

TTNL en ProLion CryptoSpike bieden aanvullende dataprotectie, disaster recovery en ransomware recovery oplossingen voor NetApp systemen. In partnership met u vinden we de juiste oplossing.

Portfolio & Oplossingen:

  • NetApp
  • Data Protectie
  • CryptoSpike
  • Ransomware Recovery

TTNL is ProLion partner

Wij zijn trots op onze partnership met ProLion.

“Met deze samenwerking zijn wij in staat onze klanten ransomware detectie en bescherming te bieden op NetApp Storage (NAS) omgevingen” – Aldus Derk Jan Boon CTO TTNL.

“Veel vendoren bieden inmiddels oplossingen voor ransomware”.  Aldus Michel Luxembourg CCO TTNL. “Ten eerste is er zoveel aanbod dat de eindgebruikers ondertussen door de bomen het bos niet meer zien. En ten tweede bestaat er niet één oplossing voor de hele IT-architectuur.  ProLion heeft met CryptoSpike een point solution.  In de samenwerking met NetApp, ProLion en TTNL is dat voor onze klanten een perfecte match.”

Wilt u weten wat datamanagement voor uw business kan betekenen? Maak vrijblijvend kennis met TTNL en vraag direct een persoonlijk kennismakingsgesprek aan.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!