Pure Storage vereenvoudigt alles

Een veilige en toekomstbestendige Hybride Multi Cloud omgeving?

Dat is iets wat veel (middel)grote organisaties willen. Met een datacentrische-infrastructuur die de juiste prestaties biedt om uw business daadwerkelijk van een goede dienst te voorzien, is dit mogelijk. Een krachtige en betrouwbare IT die past bij uw bedrijf.

De oplossingen van Pure Storage zijn niet voor niets onderdeel van het kernportfolio van TTNL. De oplossingen van Pure Storage helpen ons om voor onze klanten een cloud(ready) infrastructuur te ontwikkelen met maximale performance, rendement en eenvoudig beheer. Met Pure’s dataoplossingen stellen we talloze nationale en internationale organisaties in staat real-time te beschikken over veilige data. Deze data kunnen zij inzetten voor bedrijfskritische productie, DevOps, en moderne analyse in een multi-cloud omgeving.

Pure Storage is een van de snelst groeiende IT-bedrijven in de geschiedenis. Het bedrijf maakt het klanten mogelijk om snel de nieuwste technologieën in te zetten, waaronder kunstmatige intelligentie en machine learning. Hiermee kunnen zij de waarde van hun data maximaliseren om concurrentievoordeel te behalen.

Met de oplossingen van Pure Storage:

  • Vereenvoudigen we uw productieomgeving met de next-gen power van gedeelde geaccelereerde storage.
  • Geven we uw ontwikkelaars power. De productiviteit van ontwikkelaars bepaalt het innovatietempo – en daarmee de groei van uw bedrijf. De Pure Data-Centric Architectuur voor applicaties helpt u uw data te uniformeren, zodat u sneller kunt innoveren – in de cloud en on-prem.
  • Haalt u next-gen analytics in huis, u drijft uw initiatieven op analytics- en AI-gebied aan met een moderne, datacentrische architectuur voor storage.
  • Is uw omgeving Effortless, Evergreen en Efficiënt en kunnen we u maximaal ontzorgen.

Evergreen Storage: een abonnement op innovatie

Evergreen Storage verlengt de levenscyclus van storage en garandeert up-to-date technologie en functionaliteit van uw storagesystemen. De ervaring met Evergreen Storage is vergelijkbaar met SaaS en de cloud, maar dan on-prem: u wordt continu voorzien van innovaties van Pure op het gebied van software en hardware – zonder verstoringen, downtime of datamigraties.

Pure Storage volgens analisten:

TTNL = Pure Storage Elite Partner

Waarom wij ook voor u de beste partner zijn? TTNL heeft meer dan 26 jaar ervaring met de implementatie en het beheer van Enterprise omgevingen. TTNL werkt bovendien al enige jaren met de oplossingen van Pure Storage heeft de hoogst mogelijke partner status ‘Elite Partner’. Onze breed gecertificeerde specialisten hebben veel kennis van en ervaring met Pure Storage-omgevingen. Tal van nationale en internationale klanten maken gebruik van deze kennis bij complexe design-, implementatie- en migratieprojecten.Pure Storage Elite Partner TTNL

We kijken graag met u mee om uw infrastructuur voor u te laten werken!
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

U kunt ons natuurlijk ook bellen op:
+31 (0)345 547040

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!