Bekijk hier de recordings van de diverse presentaties

Recording kennissessie IT Innovaties en trends

IT Innovaties en trends

Event gemist? Bekijk dan nu de recordings en laat je informeren en inspireren door diverse topsprekers. 

Zoals u weet werken wij veel met de innovatieve oplossingen van IBM en hebben daarom twee kopstukken van IBM uitgenodigd die u helemaal bijpraten over de meest recente oplossingen en de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Albert Verhoeff

Albert Verhoeff, IBM’s Systems Leader gaat in op de ontwikkelingen van IBM Storage in de Hybride Multicloud en natuurlijk over de ontwikkelingen op het gebied van Power Systems en de strategische samenwerkingen op het gebied van SAP en SAS.

Vincent Visser

Vincent Visser, Director IBM Cloud zal u informeren over IBM’s next generation platform en het ‘Open Hybrid Multicloud Platform’ met Red Hat OpenShift en Enterprise Linux.

Gerard Smit

Gerard Smit, Technohumanist en Digital Transformation Leader, voormalig CTO van IBM Benelux. Gerard is een veel gevraagd gastspreker op klanten events, bij universiteiten en technologische evenementen. Hij neemt u mee op een digitale ontdekkingsreis over de huidige en komende digitale innovaties, trends en ontwikkelingen in context waaronder: artificialintelligence, quantumcomputing, edgecomputing, confidentialcomputing, neuromorphiccomputing, avatars, mixedreality, blockchain, cryptoanchors en andere onderwerpen.

Kijk nu de presentaties terug en blijf actueel!

 

IBM

Vul uw gegevens in en bekijk de recording:

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Enterprise Hybride IT!