TTNL PowerCloud

Data en kosten onder controle in de cloud

Een IBM i-omgeving in de cloud vereist naast een passende cloud-omgeving een partner met uitgebreide IBM i-kennis. TTNL Powercloud geeft u de kracht en betrouwbaarheid van IBM Power in een hybride cloud-omgeving. TTNL is als IBM Platinum Business Partner één van IBM’s meest gecertificeerde partners. Wij zorgen voor naadloze integratie naar een IBM Power-omgeving: of u nu kiest voor on-premise of de cloud.

De TTNL: PowerCloud bestaat uit drie lagen: Datacenter, IBM Power en Storage/Backup.

Datacenter

De PowerCloud is gerealiseerd over twee Tier3++ datacenters in Nederland. Ieder datacenter beschikt over dedicated internet exchange met directe koppelingen naar hyperscalers als Azure, AWS en IBM Cloud.

IBM Power

De PowerCloud is gerealiseerd met de laatste IBM Power9 technologie. Virtualisatie vindt plaats op basis van PowerVM & PowerVC Cloud. Met de Power9 technologie is het mogelijk op efficiënte wijze IBM i, AIX en Linux omgevingen te hosten.

Storage/Backup

De PowerCloud beschikt over high-end IBM storage op basis van Flash (SSD) en Spinning Disks (DASD). die via de virtualisatielaag wordt ontsloten aan de IBM Power9 omgeving. Voor backup en disaster recovery wordt gebruik gemaakt van een disk-based virtual tape library (VTL). Zowel storage als VTL wordt gerepliceerd naar het secundaire datacenter.

Cloud

Waarom naar de TTNL PowerCloud?

Bestel eenvoudig uw Power partities (i, AIX en Linux) uit de cloud. Hieronder vindt u 10 voordelen van de Powercloud.

  • Naadloze integratie met uw bestaande IBM Power omgeving;
  • 24/7 Support
  • Zonder extra inspanning profiteren van de meest recente updates;
  • Verlaag de afhankelijkheid van interne kennis en beschikbaarheid;
  • Uw data lokaal en altijd in een optimaal beveiligd datacenter;
  • Snel en flexibel opschalen;
  • High availability;
  • Houd data en kosten onder controle;
  • Betaal alleen voor wat u afneemt;
  • Geen investeringskosten: van CapEx naar OpEx

Kies voor TTNL Managed Services als u zoekt naar volledige ondersteuning en ontzorging! Diverse klanten waaronder Volvo Nederland, gingen u al voor!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de TTNL PowerCloud voor uw productie of uitwijkomgeving? Onze Power-experts staan voor uw klaar! TTNL heeft jarenlange ervaring met de implementatie en het beheer van Enterprise IBM-omgevingen. Wij kennen combinaties als LinuxONE of Linux op Power met Sap HANA. Wij doen alles om u te helpen bij het halen van doelstellingen op het gebied van workloads en uw reis naar de cloud. We kijken graag mee om uw infrastructuur voor u te laten werken.

Bekijk hier onze PowerBrochure, ontvang je liever een gedrukt exemplaar? Vraag hem aan via marketing@ttnl.nl

IBM