Actueel

Video: Datamanagement in het datacenter van de toekomst

Veel organisaties ‘willen naar de cloud’ maar realiseren zich niet altijd realiseren wat de gevolgen hiervan zijn en of ‘de cloud’ wel de juiste oplossing is. Organisaties hebben soms onrealistische verwachtingen of doen aannames over veiligheid, flexibiliteit en back up processen met alle risico’s van dien. Bij goed datamanagement is een goede voorbereiding op de reis naar de cloud enorm belangrijk.

Datamanagement, de cloud en IT als accelerator voor uw bedrijf

CIO’s en IT managers zijn veelal projectmatig bezig met IT oplossingen die voortkomen vanuit de actuele behoefte en vragen vanuit de business en hebben daardoor niet altijd tijd is om naar het grote toekomstplaatje te kijken. Tijdens een interactieve sessie deelden wij onze visie op de toekomstig van het datacenter en de strategische overkoepelende topics met een aantal relaties van ons.

Executive People sprak tijdens het event met Tectrade’s CIO Derk-Jan Boon en Sales Manager Nico Sleutel:

Heeft u ons event gemist maar bent u geïnteresseerd in onze visie op het toekomstige datacenter, de cloud en de mogelijkheden voor uw business? Bel voor een afspraak, we komen graag bij u langs!

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!