TTNL Blog

Bart Idenburg over IBM software

Geschreven door Bjorn Peeters | Jun 15, 2023 12:50:12 PM

IBM software specialist Bart Idenburg: ‘Klanten hebben vaak geen idee welke onderhandelingsruimte er is en hoe je kan optimaliseren met lopende contracten’.

Al jaren vertrouwen middelgrote en grotere organisaties op de hardware expertise van TTNL om hun complexe IT-infrastructuur te optimaliseren. Met de komst van Bart Idenburg voegt het bedrijf daar software/cloud focus aan toe. Een logische zet nu steeds meer organisaties richting hybride cloud infrastructuur gaan. Een ontwikkeling waarbij IBM met haar productportfolio perfect aansluit en ‘build once and deploy anywhere’ centraal staat. Daarnaast heeft IBM een ijzersterk security portfolio wat in de huidige wereld ontzettend belangrijk is. Dat is ook de reden dat Bart Idenburg hier een van de focuspunten van heeft gemaakt en samen met collega’s en management serieus werk maakt van het opbouwen van het portfolio en het adviseren van bestaande en nieuwe klanten met betrekking tot deze strategische onderwerpen.

 

 

 

Verder praten?

Ook behoefte aan een sparringpartner op weg naar een hybride cloudstrategie voor de komende jaren? Of simpelweg maximaal meerwaarde halen uit afgesloten of af te sluiten IBM contracten en geen financiële risico’s lopen? Bart en collega’s doen niets liever dan ook jouw organisatie To The Next Level brengen. Wil je hier eens over sparren met een expert? Neem dan contact op met TTNL!

 

 

IBM & Red Hat License & Solutions Specialist

Bart Idenburg is een Senior Software License & Solution Specialist op het gebied van IBM Software en Red Hat.