TTNL Blog

Optimaliseer Data Bescherming met NetApp Cloud Backup

Geschreven door Bjorn Peeters | Jul 26, 2024 8:22:31 AM

Gegevensverlies kan verwoestende gevolgen hebben voor organisaties, met reputatieschade, financiële verliezen en operationele verstoringen tot gevolg. Naast de directe impact kunnen datalekken ook leiden tot boetes en juridische aansprakelijkheid.

Het is dan ook noodzakelijk om robuuste beveiligingsmaatregelen te implementeren en te voldoen aan relevante regelgeving, zodat bedrijfsoperaties functioneel blijven. NetApp Cloud Backup biedt hiervoor een uitgebreide oplossing. Hier bespreken we hoe deze technologie uw bedrijf kan beschermen en verbeteren met geavanceerde opslagoplossingen zoals de NetApp AFF-A en FAS series, ondersteund door de krachtige BlueXP-software.

NetApp AFF-A: Snelheid en Betrouwbaarheid

De NetApp AFF-A series is de krachtpatser van gegevensopslag, ontworpen voor hoge prestaties en lage latentie. Ideaal voor bedrijfskritische applicaties zoals VDI en databases, biedt deze oplossing met NVMe-technologie snelle toegang tot uw data. Dit betekent dat uw meest veeleisende workloads soepel en efficiënt verlopen, zonder vertragingen die uw bedrijfsprocessen kunnen verstoren.

NetApp FAS: Flexibele Hybride Opslag

De NetApp FAS series biedt een veelzijdige en kostenefficiënte hybride opslagoplossing. Deze systemen combineren de snelheid van flash-opslag met de capaciteit van traditionele schijven, wat zorgt voor een optimale balans tussen prestaties en kosten. Deze flexibiliteit maakt de FAS-serie ideaal voor diverse toepassingen, van file services tot uitgebreide dataprotectie.

Verschillen tussen NIS en NIS2

De NetApp AFF-A en FAS series bieden beide robuuste opslagoplossingen, maar ze zijn ontworpen voor verschillende behoeften en toepassingen:


NetApp AFF-A:
  • Prestaties: Hoge prestaties en lage latentie, dankzij NVMe-technologie.
  • Toepassingen: Ideaal voor bedrijfskritische workloads zoals VDI, databases en AI-omgevingen.
  • Opslag: Volledig flash-gebaseerd, wat zorgt voor snelle gegevensverwerking en toegang.
NetApp FAS:
  • Prestaties: Flexibele prestaties door een combinatie van flash- en schijfopslag.
  • Toepassingen: Geschikt voor diverse workloads zoals file services, dataprotectie en algemene opslag.
  • Opslag: Hybride systeem dat flash-opslag combineert met traditionele schijven voor een kostenefficiënte oplossing.

Praktijkvoorbeeld: De Impact op Bedrijven

Een van onze klanten, een middelgroot bedrijf dat zich richt op e-commerce, ondervond regelmatig vertragingen en storingen in hun gegevensbeheer. Na de implementatie van NetApp AFF-A en FAS-oplossingen, ondersteund door BlueXP, zagen zij een aanzienlijke verbetering in de snelheid en betrouwbaarheid van hun systemen. Dit leidde niet alleen tot efficiëntere bedrijfsprocessen, maar ook tot hogere klanttevredenheid dankzij de verbeterde prestaties van hun online platform.

 

Waarom Kiezen Voor TTNL en NetApp?

Bij TTNL geloven we in maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van onze klanten. Onze samenwerking met NetApp stelt ons in staat om robuuste en flexibele opslagoplossingen te leveren die met uw bedrijf meegroeien. Of u nu een groot enterprise-bedrijf bent of een middelgrote organisatie, wij hebben de expertise en technologie om uw gegevensinfrastructuur te optimaliseren.

Onze klantgerichte aanpak betekent dat we niet alleen de technologie leveren, maar ook uitgebreide ondersteuning bieden om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw investering haalt. Wij begeleiden u door het hele proces, van de initiale implementatie tot het continue beheer en de optimalisatie van uw opslagoplossingen.

Wil je meer weten over hoe NetApp Cloud Backup jouw bedrijf kan beschermen en verbeteren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen kunnen we de perfecte oplossing vinden voor jouw gegevensuitdagingen en ervoor zorgen dat je bedrijf altijd voorbereid is op de toekomst.