De meeste organisaties kunnen zich geen downtime permitteren

Disaster recovery, de RPO en RTO zijn key bij organisaties waar business continuïteit van ‘levensbelang’ is. In een steeds sneller ontwikkelende IT-wereld is het beschermen van bedrijfsdata een zeer belangrijk punt. Met name de groei van data en het zo spoedig mogelijk beschikbaar stellen van de omgeving na een calamiteit leidt bij de meeste organisaties tot uitdagingen.

Uw organisatie heeft vast een disaster recovery plan

Maar weet u ook wat uw RPO / RTO is voor uw meest kritische applicaties en wanneer heeft u dit voor het laatst getest? Tegenwoordig nemen ondernemingen steeds meer applicaties in gebruik die draaien op gevirtualiseerde infrastructuren en/of in de cloud. Om de investeringen in deze technologieën optimaal te kunnen inzetten is het voor organisaties noodzakelijk om hun totale IT-strategie op één lijn te brengen. Dat betekent dat de impact van een virtualisatie-strategie in de productie-omgeving alleen ten volle tot haar recht komt als virtualisatie ook in alle andere IT-processen en –procedures wordt betrokken, dus ook in disaster recovery en business continuïteit.

Traditionele oplossingen voor business continuïteit en disaster recovery zijn niet altijd geschikt voor enterprise gevirtualiseerde datecenters en cloud-omgevingen. Bovendien hoeven niet alle applicaties even snel in de lucht te zijn na een calamiteit. TTNL helpt u graag aan een consistente backup en disaster recovery strategie voor uw private en public cloud omgevingen.

Kunt u uw SLA’s altijd waarborgen?

Voldoet uw SLA voor uw kritische applicatie voor nu maar ook voor in de toekomst? Zeker als u migraties gepland heeft staan zoals storage, hypervisor of cloud migraties. En heeft uw organisatie te maken met audits en hoe pakt u dit aan op het gebied van disaster recovery, hoeveel geld/effort kost dit en zijn de tests altijd succesvol?

Stel, u kunt de SLA voor uw meest kritische applicaties verhogen naar RPO seconden en RTO minuten zonder uw bestaande IT omgeving te hoeven aanpassen, zou u daar maar over willen weten?

Maak een afspraak met één van onze specialisten en laat u eens informeren over de verschillende mogelijkheden, mail ons of bel +31 (0)345 547040

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail naar info@ttnl.nl of bel +31 (0)345 547040 of vul het contactformulier in.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!