Partner: Dell Technologies

Partner: Dell Technologies

TTNL: uw implementatiepartner voor Dell Technologies

Dell Technologies is een wereldwijd erkend technologiebedrijf dat bekendstaat om zijn innovatieve datacenter oplossingen. TTNL is Gold Partner van Dell, en bewezen reseller en implementatiepartner. Ons partnership is gericht op het bieden van geavanceerde datacenter-technologie voor organisaties. Deze oplossingen helpen u om regie over uw data te behouden.

 
Een van de belangrijkste aspecten van ons partnership is de focus op storage- en serveroplossingen. Dell biedt een breed scala aan opslag- en serverproducten, die zijn ontworpen om de prestaties van bedrijven te verbeteren en hun IT-infrastructuur te vereenvoudigen. Met de krachtige storage-oplossingen van Dell kunnen organisaties hun gegevens efficiënt opslaan en beheren, terwijl de serverproducten van Dell ervoor zorgen dat bedrijven hun IT-omgeving kunnen schalen en hun prestaties kunnen verbeteren.

Dankzij de hulp van TTNL kunt u – ook als Nederlandse organisatie – profiteren van de geavanceerde technologieën van Dell en hun IT-infrastructuur optimaliseren. Dankzij het partnership kunt u uw IT-uitdagingen aanpakken en hun zakelijke doelstellingen bereiken.

In samenwerking met TTNL biedt Dell ook professionele services voor implementatie, consulting, ondersteuning en beheer van storage en servers. Dit garandeert een soepele implementatie en een snelle time-to-value voor u.

Dell en TTNL werken samen om bedrijven in Nederland te helpen hun IT-doelstellingen te realiseren door het aanbieden van innovatieve technologieën en professionele services. Door de focus op storage- en serveroplossingen, kunt u uw gegevens efficiënt opslaan en beheren en de IT-infrastructuur optimaliseren. U kunt hierdoor uw zakelijke prestaties verbeteren en laten groeien.
 

Portfolio

Maak kennis met ons Dell-portfolio:

 

Dell Technologies VxRail is een hyperconverged infrastructuur (HCI), gebouwd op VMware vSphere. Die helpt u om uw IT-omgeving te vereenvoudigen en te automatiseren. Het biedt een snelle implementatie, eenvoudige beheer en schaalbaarheid. Dankzij VxRail kunt u snel een grote hoeveelheid virtuele machines (VM’s) implementeren, de prestaties van de VM’s verbeteren en de kosten van de IT-infrastructuur verlagen.

Dell PowerStore is een nextgen storage-oplossing die u helpt om uw IT-omgeving te vereenvoudigen en te automatiseren. Deze opslag biedt intelligente automatisering, geavanceerde beveiliging en een hoge beschikbaarheid. PowerStore biedt ook flexibiliteit met betrekking tot de ondersteuning van verschillende workloads, zowel traditionele als moderne, en een efficiënte datamigratie.

Dell Data Domain is een oplossing voor gegevensbescherming en back-up, die u helpt om uw gegevens efficiënt te beschermen en te herstellen. Data Domain biedt geavanceerde compressie en deduplicatie, waardoor u minder opslagcapaciteit nodig heeft en sneller back-ups kunt maken. Dit resulteert in lagere kosten voor opslag en netwerkbandbreedte.

Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor Dell PowerProtect Cyber Recovery. Deze krachtige security-oplossing zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk up-and-running bent na een cyberaanval. Inbegrepen zijn ook een air-gap met isolatie en immutability, evenals machine learning die data-integriteit borgt. Meer weten over deze oplossing? Bekijk dan de productpagina.

 

TTNL is Dell Technologies Gold partner

Wij zijn trots op onze elite partnerstatus, de hoogste partnerstatus van Dell Technologies.

dell-gold-768x223

 

Bent u geïnteresseerd in ons Dell-portfolio? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

linkedinexpert_vincentsipkes 300px

 Onze Specialist

Vincent Sipkes is onze specialist op gebied van hybride cloud oplossingen.