Partner: Red Hat

Partner: Red Hat

Lees meer over het partnership van Red Hat en TTNL op het gebied van Enterprise Open Source technologie.

Red Hat en TTNL werken samen om organisaties te voorzien van enterprise open source oplossingen voor de Hybride Multicloud.
De oplossingen van Red Hat gaan verder dan (Linux, RHEL) software alleen. Samen helpen we u om een cloud(ready) infrastructuur te ontwikkelen met maximale performance, rendement en eenvoudig beheer.

 

TTNL geeft  vorm aan de hybride cloud strategie door het partnership met Red Hat te intensiveren. De tools van Red Hat zijn gebaseerd op open source technologie en zijn een ideale toevoeging om hybride cloud omgevingen op te zetten en zeer flexibel te beheren.

RHEL (Red Hat Enterprise Linux) is ’s werelds meest toonaangevende Linux distributie voor ondernemingen. Gecertificeerd voor gebruik door alle grote hardware en cloud aanbieders. Neem contact op voor uw linxu gebasserde cloud of on-premises omgeving.

Wilt u een start maken met automatisering, maar weet u niet goed waar te beginnen? Ansible is de automation tool van Red Hat waarbij tijdrovende repeterende processen geautomatiseerd worden. Voorbeelden zijn het automatisch uitrollen en configureren van nieuwe servers, het automatisch deployen en patchen van applicaties of geautomatiseerde response op security incidenten.

Besteedt u nu te veel tijd aan de provisioning van uw infrastructuur? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met onze specialisten. Wij kunnen u ondersteunen met het bepalen van een case.

TTNL gebruikt, in samenwerking met IBM en Red Hat, het Red Hat-product OpenShift als oplossing om IT-Managers meer grip en controle te geven op deze
nieuwe ontwikkelingen. OpenShift is een omgeving waar er container orkestratie plaatsvindt met Kubernetes. Alle zaken daaromheen, zoals monitoring en het
automatiseren van platform, worden zo op eenzelfde manier uitgevoerd. Een OpenShift-platform dat bij Amazon draait, biedt zo exact dezelfde functionaliteit
en mogelijkheden als een OpenShift-platform dat in Azure of bij de klant on-premise draait. Hierdoor krijgt IT-operations controle over alle verschillende development-omgevingen en kan deze afdeling de omgeving weer goed beheren. Omdat het domein overal hetzelfde functioneert, kan de productiviteit omhoog, is het mogelijk om sneller te ontwikkelen en uiteindelijk ook veel sneller applicaties uit te rollen.

 

Lees meer over Containers, Openshift en IBM Cloud Paks.

Portfolio & Oplossingen:

 

TTNL is Red Hat Advanced Partner

Wij zijn trots op onze Advanced partnerstatus, de hoogste partnerstatus van Red Hat.

gI_166303_23-237997_red-hat-advanced-business-partner-logo-hd-png

 

Maak kennis met Red Hat

Profiteren van Open Source Software, met de ondersteuning van Experts? Lees hoe TTNL u kan helpen met subscriptie management van Red Hat software.

 

Gratis en vrijblijvend testenFlashArray//X testen
Vraag een vrijblijvende test aan. Ervaar het zelf en maak kennis met Pure eenvoud

 

Benieuwd wat Enterprise Open Source software voor uw business kan betekenen?

Maak vrijblijvend kennis met TTNL en vraag direct een persoonlijk kennismakingsgesprek aan.

linkedinexpert_vincentsipkes 300px

 Onze Specialist

Vincent Sipkes is onze specialist op gebied van hybride cloud oplossingen.