Partner: Veeam

Partner: Veeam

TTNL en Veeam slaan de handen ineen om u de meest geavanceerde cloudbeveiliging te bieden. Veeam onderscheidt zich in oplossingen voor back-up, herstel en gegevensbeheer, voor het leveren van moderne gegevensbescherming. Zo kunt u uw digitale diensten versnellen en uw bedrijfs veerkracht stimuleren, waardoor uw gegevens altijd beschermd en beschikbaar zijn, zowel on-premise als in de cloud. Samen zorgen TTNL en Veeam ervoor dat uw bedrijf optimaal kan profiteren van veilige en betrouwbare cloud oplossingen.

 
TTNL en Veeam zijn een nieuwe samenwerking aangegaan om klanten een krachtige en betrouwbare oplossing te bieden op het gebied van back-up en gegevensbeheer. Veeam voorziet in een enkelvoudig platform voor het beveiligen en beheren van gegevens in de cloud, virtuele, fysieke, SaaS- en Kubernetes-omgevingen. Deze oplossing is eenvoudig, betrouwbaar, flexibel en krachtig.
Het garandeert consistente en betrouwbare gegevensbescherming, zodat uw gegevens herstelbaar zijn volgens uw voorwaarden. Tegelijkertijd biedt TTNL expertise op het gebied van cloudmigratie en optimalisatie, waardoor kosten kunnen worden verlaagd zonder concessies te doen aan de beveiliging van gegevens en applicaties. U kunt met vertrouwen overstappen naar de cloud, wetende dat uw gegevens beschermd zijn, en Office 365, AWS, Azure en Google versnellen met de expertise van TTNL en de back-up systemen van Veeam.
 
 

Met het partnerschap tussen Veeam en TTNL is veilige cloudmigratie gegarandeerd. Eenvoudige tools zorgen voor intelligente gegevensback-up, herstel en migratie, waarbij de gegevens optimaal zijn beschermd en veilig blijven tegen aanvallen. 

Het backup proces omvat het beschermen en beheren van back-up gegevens naar de cloud, vanuit de cloud en binnen de cloud. Het doel is om uw gegevens en applicaties te detecteren, beschermen en herstellen met back-up van de hoogste kwaliteit.

Door proactief het verbruik te plannen en te beheren, kunnen cloudkosten worden geoptimaliseerd en besparingen worden gerealiseerd. Hierdoor worden de budgetten optimaal benut zonder in te leveren op beveiliging en DR doelstellingen.

 

TTNL is VEEAM Partner

 

veeam_propartner_value-added_reseller_gold_main_logologo-veeam-cloud-service-provider-silver.png

linkedinexpert_vincentsipkes 300px

 Onze Specialist

Vincent Sipkes is onze specialist op gebied van hybride cloud oplossingen.