Partner: VMWare

Partner: VMWare

De samenwerking tussen VMware en TTNL biedt vele voordelen voor uw organisatie. VMware is de toonaangevende speler op het gebied van virtualisatie software. Door de juiste afstemming van resources op de behoeften van uw applicaties, kunt u de prestaties verbeteren en de maandelijkse kosten voor cloudservices structureel verlagen. Hierdoor kunt u investeringen in uw datacenter beschermen. Met behulp van VMware-technologie ondersteunt TTNL u bij het opstellen van een cloudstrategie voor de lange termijn.

 
Door de samenwerking tussen TTNL en VMware ontstaat er een oplossing om omgevingen zowel in de cloud als on-premises transparant te maken. Hierdoor wordt het beheer vereenvoudigd en kunnen kosten, licenties en resources geoptimaliseerd worden.
TTNL bekijkt grondig uw softwarelicenties en zorgt ervoor dat u voldoet aan de compliance regels. Naast het optimaal bezetten van uw VMware licenties, streeft TTNL ook naar efficiëntie in de gehele infrastructuur. We analyseren kritisch de dimensionering van virtuele machines, processoren en opslag, zodat we een optimale capaciteit en prestatie kunnen bereiken in uw datacenter of cloudomgeving. Het partnerschap tussen VMware en TTNL maakt een geoptimaliseerde en kosteneffectieve IT-omgeving mogelijk.
 
 

Creëer een op software gebaseerde, of virtuele, weergave van applicaties, servers, opslag en netwerken om de IT-kosten te verlagen en tegelijkertijd de efficiëntie en flexibiliteit te verhogen.

TTNL en VMware bundelen hun krachten om de licentiekosten te optimaliseren, wat resulteert in maximale kostenefficiëntie. Door de verbetering van de cloud-efficiëntie wordt ervoor gezorgd dat de licenties optimaal worden benut.

Het beperken van risico's op compliance-issues vereist een optimale beveiliging van VMware-systemen. Door strenge toegangscontroles, encryptie, en periodieke audits via TTNL te beheren, kunnen organisaties de integriteit en vertrouwelijkheid van hun VMware-omgeving waarborgen. 

 

TTNL is een VMware Partner Connect

De verkoop- en presalesmedewerkers van TTNL hebben specialistische kennis en ervaring met de meest geavanceerde datacenterproducten en -oplossingen van Lenovo.

VMare-Partner-Connect-Logo-Color

 

Maak gebruik van de voordelen die voortvloeien uit de samenwerking tussen TTNL en VMware. Neem contact op met TTNL om persoonlijk advies te ontvangen dat perfect aansluit bij uw behoeften.

 

linkedinexpert_vincentsipkes 300px

 Onze Specialist

Vincent Sipkes is onze specialist op gebied van hybride cloud oplossingen.