Partner: Equinix

Partner: Equinix

Maak kennis met de wereld van cloud connectiviteit dankzij de samenwerking tussen TTNL en Equinix. Equinix brengt de meest toonaangevende bedrijven ter wereld in contact met hun klanten, werknemers en partners via het geavanceerde Equinix AM3-datacenter. TTNL faciliteert het gebruik hiervan door een naadloze implementatie en optimale werking van de cloudtechnologie die u met de wereld in verbinding brengt. Deze magie ontstaat enkel wanneer bedrijven hun krachten bundelen en samenkomen in hun missie om bedrijven een optimale cloudoplossing te bieden.

 
Dankzij de samenwerking tussen TTNL en Equinix kunnen we effectief voldoen aan de connectiviteitsbehoeften van bedrijven van elke omvang. Equinix, met zijn aanwezigheid in 52 markten verspreid over vijf continenten, fungeert als een platform waar bedrijven samenkomen om nieuwe kansen te realiseren en hun bedrijfs-, IT- en cloudstrategieën te versnellen.
Hierbij biedt TTNL volledige roadmaps aan, van huidige omgevingen tot nieuwe, cloud-ready, flexibele, dynamische en data-gedreven infrastructuren.

Dit partnerschap heeft als doel om wereldwijd IT-infrastructuren te verbeteren en te moderniseren, met een focus op het vereenvoudigen van processen, het optimaliseren van het gebruik, het verminderen van kosten en het waarborgen van de veiligheid van kritieke gegevens.
 
 

Equinix faciliteert wereldwijde connectiviteit tussen vooraanstaande bedrijven, hun klanten, werknemers en partners over de hele wereld via een hyperverbonden cloudplatform.

Met de cloud technologie en expertise van Equinix en TTNL kunt u bedrijfs-, IT- en cloudstrategieën versnellen. Dit bevordert snellere implementatie van strategische plannen.

TTNL ondersteunt de transitie van bestaande omgevingen naar nieuwe, cloud-ready, flexibele, dynamische en data gedreven infrastructuren. TTNL biedt een volledig uitgestippeld traject om de overgang naar wereldwijde connectiviteit met Equinix te realiseren.

 

3-Stappenplan voor uw weg naar de cloud

We werken graag met u een plan uit waarin u in drie stappen kunt bepalen wat de weg naar de cloud voor uw organisatie inhoudt.

 

Kennismaking TTNL cloud

We bespreken uw visie, de uitdagingen, en mogelijke oplossingen binnen onze samenwerkingen.

Cloud Ready Assessment

Door middel van deze quickscan brengen we uw IT landschap in kaart en bevestigen we uw doelstellingen.

Adviesrapport

Samen met u bespreken we het advies, waaronder de uitkomsten uit het assessment, uw weg naar de cloud, en uw mogelijkheden voor optimale connectiviteit.

 

TTNL is certified Equinix partner

Wij zijn trots op onze elite partnerstatus, de hoogste partnerstatus van Equinix.

equinix logo-footer

 

linkedinexpert_vincentsipkes 300px

 Onze Specialist

Vincent Sipkes is onze specialist op gebied van hybride cloud oplossingen.