Partner: M81

Partner: M81

M81 is een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor het IBM i-platform. Het productportfolio omvat een breed scala aan tools en applicaties die zijn ontworpen om de prestaties, beschikbaarheid en beheerbaarheid van IBM i-systemen te verbeteren.

TTNL is aangesteld als exclusief distributeur binnen Nederland voor eindgebruikers, MSP's en IT dienstverleners en ISV's. Het M81 portfolio bestaat uit de volgende producten

  • Flash for i, het maken van backups zonder verstoring van de productie omgeving
  • Flash for i, het maken van Safeguarded (immutable) copy
  • Control for i, Plugin voor Nagios monitoring oplossingen

TTNL heeft als ervaren IBM Platinum Business Partner onder andere de expertise op het gebied van IBM Power en Flash Storage systemen en reeds jaren ervaring met het implementeren van M81 software bij klanten en in de eigen Power Cloud platform.

Portfolio & Oplossingen:

Door de combinatie van de expertise van TTNL en de innovatieve oplossingen van M81 kunnen klanten rekenen op uitstekende ondersteuning en oplossingen die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften. 


 Maak kennis met de oplossingen:

Het Flash-product voor het verwerken, automatiseren, controleren en rapporteren van alle FlashCopy/SnapShot-bewerkingen op uw externe opslag.

Het doel van het product “Control for i” is om 100% van een IBM i-partitie te monitoren met behulp van een product zoals Nagios en tal van andere tools (bijvoorbeeld: Centreon, CheckMK, Pandora, PRTG, ServiceNav, Shinken, SolarWinds, Zabbix, enz. …).