Over Ons

Wie is TTNL?

Uw betrouwbare en onafhankelijke adviseur in de hybride Multicloud

Wij zijn gespecialiseerd in datamanagement in de hybride Multicloud. Waarbij wij ons focussen op het optimaliseren van IT-infrastructuren en het verhogen van performance en beschikbaarheid. Wij helpen bij het ‘cloud ready’ dan wel ‘cloud enabled’ maken van complexe IT architecturen. De hybride infrastructuur die TTNL voor u kan inrichten, biedt de vrijheid om data in eigen beheer te houden, gebruik te maken van een private cloud, of te verplaatsen in of uit public cloud-omgevingen zoals Azure, Amazon en IBM Cloud, zonder beperkingen of lock-in.

Voor de inrichting van uw datacenter wisselen we graag met u van gedachten over uw doelstellingen, wensen en ambities.

Onze focus ligt op datamanagement en de onderliggende infrastructuur, hiermee slaan we een brug tussen de IT afdeling en het management. Voor de medewerkers van de IT afdeling zijn we een sparringpartner op gebied van IT beheer en optimalisatie en samen met het management werken we aan de lange termijn strategie. We werken met vaste teams bij onze klanten en hebben hierdoor veel kennis van hun specifieke IT omgeving. De passie, betrokkenheid en flexibiliteit van onze mensen worden enorm gewaardeerd resulterend in duurzame plezierige samenwerkingen met onze klanten.

Figuur-overall

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van IT-infrastructuren, het verhogen van performance en verbeteren beschikbaarheid. Ook helpen we u om complexe IT-architecturen ‘cloud ready’ of ‘cloud enabled’ te maken. De hybride infrastructuur die TTNL voor u kan inrichten, biedt de vrijheid om data in eigen beheer te houden. Bovendien kunt u data verplaatsen van en naar publiccloud-omgevingen als Azure, Amazon en IBM Cloud. En dat zonder beperkingen of vendor lock-in.

Bij de inrichting van storageomgevingen kijken we kritisch naar bestaande en nieuwe workloads en naar de vereisten vanuit uw organisatie. Tijdens dit proces richten we ons op maximale performance en schaalbaarheid. Dat alles doen we op de meest kostenefficiënte manier. Ons team van specialisten biedt een volledig zeker transitieplan van uw huidige omgeving naar een nieuwe infrastructuur die klaar is voor de wereld van Enterprise Hybride IT.

Dataprotectie en informatiebeveiliging zijn het DNA van TTNL. In partnership met u vinden we de juiste oplossing op het gebied van software, opslag, back-up, hoge beschikbaarheid en datarecovery. Daarnaast laten we zien hoe u uw toenemende hoeveelheden gegevens moeiteloos beveiligt.

Steeds meer bedrijven kiezen voor de TTNL Managed Services, zodat hun medewerkers zich kunnen richten op strategische, waardetoevoegende IT-projecten. Het is dan niet meer nodig om extra mensen met specialistische kennis aan te nemen. Met een SLA op maat krijgt u 100% inzicht in de prestaties en 24/7 toegang tot onze vriendelijke, professionele supportcommunity. Ontzorging in optima forma!

ISO-9001-14001-27001

 

Kwaliteit & MVO

TTNL hecht veel waarde aan kwaliteit, voortdurende verbetering, klanttevredenheid en duurzaamheid.

Onze ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001 certificeringen bevestigen dit streven. Hiermee verzekeren we ondernemingen als zorginstellingen, overheden en beursgenoteerde organisaties, dat we hun infrastructuur op een veilige, verantwoorde en voorspelbare manier beheren.

Duurzaamheid is essentieel in ons MVO beleid. Onze toepassing van nieuwe technologieën verlaagt het energiegebruik in zowel ons eigen datacenter als bij onze klanten. Daarnaast is ook ons personeelsbeleid van belang binnen ons MVO, waarin gesteld wordt dat TTNL gelijke kansen biedt voor ieder individu.

management system certificate

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Hybride IT

Wilt u weten wat datamanagement voor uw business kan betekenen? Maak vrijblijvend kennis met TTNL en vraag direct een persoonlijk kennismakingsgesprek aan.

Referentiecases

Een goede relatie met onze klanten is essentieel voor een goede samenwerking en onze referentie­cases ondersteunen dit.