Partner: Rubrik

Partner: Rubrik

TechnologiesLees meer over het partnership van Rubrik en TTNL op het gebied van Business Continuity & Ransomware:

Rubrik en TTNL werken samen om organisaties te verzekeren van Business Continuity, Data protectie en Security.

 
Met de oplossingen van Rubrik en TTNL wordt data protection uw tweede natuur. In partnership met u vinden we de juiste oplossingen op het gebied van opslag, backup, hoge beschikbaarheid en data recovery. Uw gegevens moeiteloos beveiligen? Ook die taak kunnen wij volledig op ons nemen. Dankzij onze managed backup services maakt u zich nooit meer zorgen over gegevensbescherming en kunnen uw IT-teams al hun aandacht richten op het ondersteunen, verbeteren en transformeren van uw organisatie.
 

In een hybride cloud omgeving is het is belangrijk om grip te houden op alle datalocaties en precies te weten hoe en wanneer data zich tussen de omgevingen begeeft. Ook is het zaak goed na te denken over de beperkingen van de (public) cloud. Veel organisaties denken dat de backup in de cloud automatisch wel goed geregeld is. Er wordt inderdaad wel een backup gemaakt, maar hoe ver gaat deze terug, voldoet u hiermee wel aan de wet- en regelgeving? Vragen waar we graag samen met u over nadenken. Wij helpen u graag aan een backup en recovery oplossing die afgestemd is op uw eisen en wensen op de meest (kosten)efficiënte manier.

Dataprotectie, Disaster Recovery en informatiebeveiliging zijn het DNA van TTNL en Rubrik. In partnership met u vinden we de juiste oplossing.

 

Portfolio & Oplossingen:

  • Back-Up & DR
  • DRaaS
  • Ransomware

TTNL is Rubrik Elite partner

Wij zijn trots op onze elite partnerstatus, de hoogste partnerstatus van Rubrik.

LOGO_Velocity_Elite_Partner_Primary

 

Wilt u weten wat datamanagement voor uw business kan betekenen? Maak vrijblijvend kennis met TTNL en vraag direct een persoonlijk kennismakingsgesprek aan.

 

linkedinexpert_vincentsipkes 300px

 Onze Specialist

Vincent Sipkes is onze specialist op gebied van hybride cloud oplossingen.