IBM PowerCloud TTNL

Migreer naar de cloud

Bedrijven wereldwijd gebruiken IBM Powercloud voor de opslag van data en het hosten van managed services. Bent u op zoek naar een oplossing die meer efficiëntien voor uw onderneming kan opleveren? Dan kan Powercloud wellicht ook iets voor u betekenen.
Ontdek meer over de voordelen van een Powercloud-oplossing en de managed service opties. Lees daarnaast over het migreren van uw huidige oplossing naar cloud-based besturingssystemen.

Wat is de TTNL PowerCloud?

IBM Power Cloud is een gebruiksklare oplossing. Hiermee kunnen gebruikers hun traditionele IT-infrastructuren in de Cloud onderbrengen. Wij bieden alle voordelen van de cloudgebaseerde oplossingen van het PowerCloud-platform. Ook garanderen we volledige technische ondersteuning en een uitgebreid portfolio van managed services.

Bovendien bevat TTNL PowerCloud de nieuwste virtualisatie- en cloud management software. Zo maken we cloud implementatie voor IBM AIX®, IBM i en virtuele Linux-machines (VM’s) op IBM Power Systems ™ -omgevingen makkelijk.

Voordelen van de TTNL PowerCloud

Een power cloud biedt verschillende voordelen. Voorbeelden zijn schaalbaarheid, flexibiliteit, kostenbesparing en hogere betrouwbaarheid van de IT-infrastructuur en applicaties. Lees hier hoe de TTNL Power Cloud services uw organisatie kan stroomlijnen.

ibm ttnl powercloud 01
 • Naadloze integratie met uw bestaande IBM Power omgeving;
 • 24/7 Support van experts met jarenlange kennis;
 • functionaliteit eenvoudig te bedienen
 • Zonder extra inspanning profiteren van de meest recente updates;
 • Verlaag de afhankelijkheid van interne kennis en beschikbaarheid;
 • Doorontwikkeling van applicaties
 • Uw data lokaal en altijd in een optimaal beveiligd datacenter;
 • Snel en flexibel opschalen;
 • Hoge beschikbaarheid;
 • Houd data en kosten onder controle;
 • Betaal alleen voor wat u afneemt;
 • Geen investeringskosten, volledig OPEX

Kies voor TTNL Managed Services als u zoekt naar volledige ondersteuning en ontzorging! Diverse klanten waaronder Volvo Nederland, gingen u al voor!

Bekijk hier onze brochure

Ontvang je liever een gedrukt exemplaar? Vul het formulier in om de downloadlink te ontvangen.

tectrade power brochure 2020 digital spread_thumbnail v3

Powercloud functies:
IBM Power as a Service

Een powercloud biedt de mogelijkheid voor efficiënt beheer van dataopslag en -verwerking. Dit powercloud maakt dit mogelijk door middel van datacenters, virtualisatie en geavanceerde opslagoplossingen.

tectrade-powercloud-visual-1024x723

Datacenter

De PowerCloud is gerealiseerd over twee Tier3++ datacenters in Nederland. Ieder datacenter beschikt over directe koppelingen naar hyperscalers als Azure, AWS en IBM Cloud.

 

IBM Systems Power 10

De PowerCloud is gerealiseerd met de laatste IBM Power 10 technologie. Virtualisatie vindt plaats op basis van PowerVM & PowerVC Cloud. Met de Power9 technologie is het mogelijk op efficiënte wijze IBM i, AIX en Linux omgevingen te hosten.

 

Storage/Backup

De PowerCloud beschikt over high-end IBM storage. Deze werkt op basis van Flash (SSD) en Spinning Disks (DASD). Voor backup en disaster recovery gebruikt de cloud een disk-based virtual tape library (VTL). Zowel storage als VTL wordt gerepliceerd naar het secundaire datacenter.

 

Implementatie van de TTNL PowerCloud

Implementatie naar de cloud vereist een passende cloud en een partner met diepgaande kennis van IBM Systems. Zo zorgen wij voor een optimale implementatie van IBM i-, AIX- of Linux-omgeving. TTNL Powercloud geeft u de kracht en betrouwbaarheid van IBM Power in een hybride cloud-omgeving. TTNL is als IBM Platinum Business Partner uw trusted advisor. Wij zorgen voor naadloze integratie naar een IBM Power-omgeving: of u nu kiest voor on-premise of de cloud.

 

Ondernemingen hebben een infrastructuur nodig die veilig, in hoge mate beschikbaar en aanpasbaar is om aan de hoogste verwachtingen te. AIX op Power Systems biedt deze mogelijkheden en meer, met de prestaties, betrouwbaarheid en beveiliging die uw bedrijfskritische gegevens nodig hebben.

IBM i is het platform voor innovators, door innovators. Continue beschikbaarheid, de nieuwste beveiligingsfuncties en eenvoudige integratie met IoT, AI en Watson bieden u de belangrijkste inzichten voor uw organisatie.

Met Enterprise Linux® op IBM® Power® Systems kunt u de vele voordelen van open source-technologie: betrouwbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid – versterken met toonaangevende cloud-native implementatie opties. Er is geen beter platform voor uw Linux workloads.

powecloud solution v2

Wat kost een Power cloud solution?

De kosten van een PowerCloud-oplossing variëren afhankelijk van uw huidige infrastructuur. Ook zijn de kosten afhankelijk van de gewenste functies. Belangrijke factoren zijn onder meer het aantal gebruikers en de benodigde opslagruimte. Ook het niveau van beveiliging, de hoeveelheid maatwerk voor applicaties, en de services zijn bepalend. Op zoek naar een offerte? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Migreer vandaag nog naar de cloud

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de TTNL PowerCloud voor uw productie of uitwijkomgeving? Onze Power-experts en hun specialistische kennis staan voor uw klaar! TTNL heeft jarenlange ervaring met de implementatie en het beheer van Enterprise IBM-omgevingen. Wij kennen combinaties als LinuxONE of Linux op Power met Sap HANA. Wij doen alles om u te helpen bij het halen van doelstellingen op het gebied van workloads en uw reis naar de cloud. We kijken graag mee om uw infrastructuur voor u te laten werken.

TTNL is al meer dan 35 jaar een Expert op het gebied van IBM Power. ⚡️

Spreek met een van onze IBM-specialisten hier bij TTNL, en we zullen je helpen die eerste stap te zetten.

TTNL is al meer dan 35 jaar een Expert op het gebied van IBM Power. ⚡️

Spreek met een van onze IBM-specialisten hier bij TTNL, en we zullen je helpen die eerste stap te zetten.